2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

239 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من باردارم دوقلو 

اتاق خواب دوممون که برای بچه هست خیلی کوچیکه دوتا تخت جا نشد مجبور شدیم یکی بگیریم 

خیلی اعصابم خورد شد و به هم ریخته بودم 

شوهر من قول داده بود سال اول بعد از ازدواج دیگه خونه بگیریم 

خلاصه من کلی صرفه جویی کردم مسافرت نرفتم که جمع کنیم خونه بگیریم 

حالا الان به خاطر یه حرف پدرش و راحتی پدرش رفته میلیاردی هزینه یه کاری و کرده که من واقعا عصبی شدم 

در صورتی که من الان به ماهه نمیتونم رو تخت بخوابم میرم رو کاناپه به فکر من نیست که ما داریم جدا میخوابیم میگم تشک عوض کن میگه بزار بریم خونه خودمون 

منم سر سیسمونی اعصابم خورد شده بود که وسایل جا نمیشه میگه ایشالله ۳یا ۴ سال دیگه خونه میگیریم راحت میشیم 

منم قاطی کردم گفت بچه های من جا ندارن 

خیلی راحت میگه پول ندارم بخرم 

گفتم پدر و مادرت خیلی راحت از وظافشون شونه خالی میکنن 

ولی پدر مادر من هم جهاز هم جهیزیه بهترین چیزا 

اینا برای پسرشون عرضه ندارن خومه بخرن 

الان قهر کردیم 

به نظرتون چیکار کنم؟ 

حرص نخور ♥️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر هیچکس نباش توقع نداشته باش

درکت میکنم منم توقع دارم از خونوادش ولی وقتی بی فکر هستن کاری از مون نمیاد

حالا تا دو سالگی هم خیلی اناق و وسایل اهمیت نداره

من دخترم اناق و وسایل نداره الان دو سالش شده شوهرم هنوز فکر نیست

دوس دارم ولی اوقات خودم و دخترم تلخ نمیکنم

الان فکر کردی بچه به دنیا بیاد مثل فیلما میخوابونیشون رو تختشون. درک میکنم دلت میخواد سیسمونیتو خوشگ ...

اخه جالبه اقا داره طاقچه بالا میزاره 

هرسال داره میگه سال بعد 

انگار منو احمق فرض کرده گفته این که حالا نشسته ولش کن 

چرا؟ از چه نظر؟

من همیشه میگم توقع تو از شوهرتون ببرید بالا اینجا بهم میگن پول پرست ! ببین عزیزم تو اول باید شرایط و برای اون طفلکیا آماده میکردی !!! میگفتی تا نخری بچه بی بچه پول سیسمونی؟ میگن سیسمونی میگفتی جا داربم؟ جا دارید که توقع دارید !!!! زبون داشته باشید دریده باشید توقع داشته باشید 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

من همیشه میگم توقع تو از شوهرتون ببرید بالا اینجا بهم میگن پول پرست ! ببین عزیزم تو اول باید شرایط و ...

نمیتونستم صبر کنم شرایط جور شه 

سنم داشت میرفت بالا همینم به زور باردار شدم 

قبل این قضیه سر سیسمونی خیلی حرص خوردم الان میگم ولش کن بابا بهترین چیزارو بخرم برای کسی که اصلا نمیفهمه 

الان به مامان بابام گفتم زیاد خودتونو اذیت نکنید همینا کافیه