2777
2789

دخترم این مهرماه ۴سالش کامل میشه

خیلی نازو دوستداشتنیه مهربونه یماهه مهد ثبت نام کردم

امروز دیدم موقع بازی عمو زنجیرباف چندتا از بچه ها که ۵ ۶سالشونه 

دست دختر منو نمیگیرن هی خانوم میگه دست هموبگیرین دخترم دستش میبره اونا دستشون میکشن عصابم واقعا خراب شد 

میگم کلا نبرم وقتی قراره از الان این حسای منفی تجربه کنه

مشاور خوب میشناسین باهاش صحبت کنم

نه بذار بره تا یاد بگیره از خودش دفاع کنه ..........بذار با موقعیتهای ناراحت کننده روبرو بشه...............سخته ولی لازمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بذار بره تا یاد بگیره از خودش دفاع کنه ..........بذار با موقعیتهای ناراحت کننده روبرو بشه........ ...

بخدا قلبم آتیش گرفت

دختر من اصلا سردرنمیاره از کاراشون

نمیدونم بچه تو اون سن چه میدونه دست یکی بگیره دست اونیکی نه

اتفاقا باید بدونه توی جامعه همه باهاش مهربون نخواهند بود

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بعدم بالاخره که چی؟

باید وارد اجتماع بشه

منی که دارم مینویسم خودم همش استرس بچه مو دارم 

ولی میگم مگه من مدرسه نرفتم؟مگه من طرد نشدم

بخوای یا نخوای بالاخره تو لج و لجبازی های کودکانه این حس ها رو تجربه میکنه 

بخدا قلبم آتیش گرفتدختر من اصلا سردرنمیاره از کاراشوننمیدونم بچه تو اون سن چه میدونه دست یکی بگیره د ...

با مربی صحبت کن حلش کنه، با نبردنش فقط یادش میدی موقع مشکل فرار کنه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

خیلی مهمه هم سن باشن بچه ها تو مهدو اینکه همشون با هم غریبه باشناگه دو تا شون با هم رفیق باشن و لج ک ...

اول از مهدشون خوشم میومد ولی الان میبینم 

اونا که ۵ ۶سالن با بقیه بازی نمیکنن رو نمیدن 

اونا چون بزرگترن یه جور دیگن

بخدا قلبم آتیش گرفتدختر من اصلا سردرنمیاره از کاراشوننمیدونم بچه تو اون سن چه میدونه دست یکی بگیره د ...

بذار بره.................خیلی سخته ها............ولی بذار بره 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به هر حال بچه چه دیر چه زود این حس پذيرفته نشدن از طرف بعضی از آدما رو حس میکنه پس بهتر از الان آماد ...

نمیدونم چیکارکنم خیلی پرانرژی و شاده

بچه هارو میبینه میره سمتشون 

یکی روش برمیگردونه یکی میگه تو بازی نیستی 

کلا یجورین بچه ها عصابم بهم ریخته

بعدم بالاخره که چی؟باید وارد اجتماع بشهمنی که دارم مینویسم خودم همش استرس بچه مو دارم ولی میگم مگه م ...

خیلی ناراحت میشم دیدنی

انگار همه اون خاطرات تلخ خودم میاد جلوچشمم

کاش هیچوقت این حس هارو تجربه نمیکرد