2777
2789

(منظور از بچه گربه هست)

طفلکی بچه هام تخت ندارن😂

شب ها یا رو مبل میخوابن یا پیش من 

بعضی وقت ها هم گربه اولی ام میره پیش دخترم میخوابه😂

طفلی هااا😂😂

گربه سومی ام دستش شکسته بود (تو تاپیک های قبلم کامل توضیح دادم)نباید حرکت میکرد 

یه لخظه حواسم نبود در اتاقشون رو باز گذاشتم رفتم دیدم تو اتاق نیست هی صداش کردم بعد دیدم بدو بدو رفته رو تختم خوابیده😂😂

طفلی این چند روز بهش ظلم شده بود رو زمین خشک میخوابید رو تخت نمیخوابید

بچم کمرش درد گرفت دیگه😂😂

ولی واقعا بنظرتون تختی هست که مناسب گربه ها باشه؟😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده. موهاشون نمیریزه تو خونه یا بچسبه به رختخوابا ومبلا وفرشاتون. هرب ...

عزیزم مو میریزن

ما جارو رباتیک داریم خونه

هر روز اون کار میکنه

جدا از اون خودمم هر روز خونه رو حاروبرقی و تی میکشم 

وقتی باهم دعوا میکنن یا بازی میکنن موهای گربه دومی ام چون بلنده میریزه رو فرش ولی حدا از اون خیر

گربه سومی ام که اصلاا ریزش مو نداره

اولی هم داره ولی خیلی کم 

ولی دومی وقتی فعالیت میکنه موهاش میریزه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم مو میریزنما جارو رباتیک داریم خونههر روز اون کار میکنهجدا از اون خودمم هر روز خونه رو حاروبرقی ...

منم یه سوال بپرسم؟ناخوناشونو میگیرین؟چون شنیدم اینایی که گربخ دارن ناخن و سبیل گربه هاشونو میگیرن و کوتاه میکنن

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

منم یه سوال بپرسم؟ناخوناشونو میگیرین؟چون شنیدم اینایی که گربخ دارن ناخن و سبیل گربه هاشونو میگیرن و ...

بله من همیشه ناخن هاشون رو کوتاه و تمیز نگه میدارم

چون وقتی بلند میشه هی این ور و اون ور گیر میکنه اذیت میشن

ولی سبیل هاشون رو اصلاااااا

حیوون ازاری حساب میشه این کار عزیزم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بله من همیشه ناخن هاشون رو کوتاه و تمیز نگه میدارمچون وقتی بلند میشه هی این ور و اون ور گیر میکنه اذ ...

بله واقعا 

ای جونما قشنگ مامانی😊😍

خدا حفط کنه هم دخترتو هم گربه هارو 

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

@ونگوگ_2910‍ @اوج_آسمان‍ @ومپایر_اعظم‍ @coco_pishi‍

ارههههه هست من تو اینستا اینا زیاد دیدمممم

میتونی بدی براشون درست کنن🥲

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515