2777
2789

آخر شهریور وقت دارم می خوام ببینم فانتزی بگم بهتر می شه یا نیمه فانتزی 

بینی ام تقریبا استخونی هس

اگه می شه اونایی که عمل کردن عکس بزارن بگن فانتزی بوده یا نیمه فانتزی

فانتزی خوب نیست شبیه مایکل جکسون میشی

نیمه فانتزی بهتره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خاله من عمل کرده فانتزی عروووسک شده خیلی خوشگل من خودمم عمل کردم هنوز ورم داره ولی اگه فانتزی دوست داری حتما فانتزی عمل کن راستی اینم بهت بگم تو میری به دکتر میگی فانتزی عمل کنه ولی نیمه فانتزی عمل میکنن بگوو کاملا فانتزی باشه 

می ترسم بگم نیمه فانتزی بعد کوچیک نشهپشیمون بشمموندم بخدا

ببین کلا دکتر هرچی صلاح ببینه برات انجام میده

هزاری هم که تو براش توضیح بدی...

فانتزی و نیمه فانتزی هم مربوط به مدل و قوس بینیه نه اندازش 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

سلام لطفا برای کار شوهرم دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستین ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

اصلا نگو نیمه فانتزی چون کاملا برات طبیعی عمل میکنه اشتباه نکن

نمی دونم چیکار کنم بخدا

از یه طرف می ترسم بگم نیمه فانتزی کوچیک نشه از یه طرف می گم فانتزی بد نشه

ولی به احتمال زیاد می گم فانتزی

فقط خداکنه بد نشه

نمی دونم چیکار کنم بخدااز یه طرف می ترسم بگم نیمه فانتزی کوچیک نشه از یه طرف می گم فانتزی بد نشهولی ...

بگی نیمه فانتزی اصلا کوچیک‌نمیشه و دست نخورده و طبیعی میشه چون عمل اول خودم اینطوری بود تو اشتباه منو انجام نده بینی کوچیک خیلی خوشگله درباره اندازه و این چیزاش حتما با دکترت صحبت کن بگو همون چیزیو انجام بده که میخوای 

بگی نیمه فانتزی اصلا کوچیک‌نمیشه و دست نخورده و طبیعی میشه چون عمل اول خودم اینطوری بود تو اشتباه من ...

مرسی عزیزدلم

حتماً بهش می گم واقعا ممنونم ازت خیلی حرفات خوب بود

می گم فانتزی بشه کوچیک کنه کاملا فانتزی

مرسی عزیزدلمحتماً بهش می گم واقعا ممنونم ازت خیلی حرفات خوب بودمی گم فانتزی بشه کوچیک کنه کاملا فانت ...

خواهش میکنم قشنگم ببین قشنگ تا لحظه ای که بیهوش بشی هم دست از سرشون بر ندار بگو میخام کوچیک و کاملا فانتزی باشه آخه بعضیا دیدم با اینکه گفتن میخان کاملا کوچیک بشه و جراح باز کار خودشو کرده و اصلا دست به بینی نزده رو کوچیک‌ بودنش شدیداً تأکید کن بگو آقا بینی نو میخام ذره ای طبیعی نباشه