2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من خوابیده

214 بازدید | 12 پست

شیطونه میگه یه پارچ آب بریزم سرش 

پرید شدم درد دارم درحد مرگ ایشون خوابه ازدرد زیاد می‌خوام استفراغ کنم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا ازت خوابیده یا خوابیده تو بیداری و کنار همید؟ 

چون اگر رفته جاشو جدا کرده، برو تنگ و آب و باهم فرود بیار بر سرش

اگر بنده خدا خوابش برده، تو خوابت نبرده، خب دیگه هیچی دیگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خوچیکارکنه

کاش مرد ها رمان میخوندن😂😂😂

الان اگر تو رمان بود، باید دل زنشو ماساژ میداد، میگفت من پیشتم🙂🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

کاش مرد ها رمان میخوندن😂😂😂الان اگر تو رمان بود، باید دل زنشو ماساژ میداد، میگفت من پیشتم🙂🤣

حالا این خوبه خودش رفته خوابیده شوهرم یبارپاشد چراغوخاموش کرد گرفت خوابید ومن تواون حال داشتم ازدرد میمردم وحوله داغ میکردم میذاشتم شکمم😔😐

خستس بیدار بشه چیکار میتونه بکنه برو یه مسکن بخور

خوردم  ،باید کترولاک بزنم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

حالا این خوبه خودش رفته خوابیده شوهرم یبارپاشد چراغوخاموش کرد گرفت خوابید ومن تواون حال داشتم ازدرد ...

ی مشت با عشق تقدیمش میکردی 🤣