2777
2789
عنوان

خانمای که پنیک میکنید

130 بازدید | 18 پست

میخوام یه راه حل بهتون بگم 

نه که بگم کامل خوبش میکنه اما منو تقریبا ۵۰ درصد بهتر کرد 

من قبلا که پنیک میکردم بیقرار میشدم و فقط راه میرفتم همین باعث می‌شد اون لحظه حمله تشدید بشه و معذرت میخوام بالا بیارم 

اما چند ماهه وقتی پنیک میشم یا دراز میکشم یا اگه امکان دراز کشیدن نباشه میشینم و مکث میکنم 

نفس های عمیق میکشم و در راحت ترین حالت ممکن بدنم رو قرار میدم 

الان چند دقیقه پیش پنیک شده بودم و هنوزم اثراتش مونده و کمی لرزش دارم اما گفتم بیام بهتون بگم 

امشب موقع حمله وقتی دراز کشیدم دست گذاشتم رو شکمم نبض شدیدی داشت 

چند دقیقه که درازکش موندم احساس کردم شدت ضربان‌های شکمم داره کمتر میشه 

یه چیزی رو که میخوام بهتون بگم اینه که فهمیدم پنیک واکنش تند بدنه که در یک آن ضربان قلب بالا میره 

اون لحظه باید هرکاری کنیم ضربان پایین بیاد تا حس آرامش برگرده من اشتباهم این بود که فکر میکردم باید راه برم تا اروم بشم چون نمیدونستم پنیکه و همین راه رفتنه و فشاری که اون لحظه به جسمم وارد میکردم باعث می‌شد ضربان بیشتر بالا بره و حالم بدتر بشه 

اما الان یاد گرفتم زود برم دراز بکشم و نفس های عمیق بکشم تا آروم آروم رد بشه ازم 

یه چیز دیگه هم که یاد گرفتم اینه که دیدید یه وقتایی از یه فکر می‌ترسید در حالی که قبلا بهش فکر میکردید و نمی‌ترسیدید

خب میخوام بگم من به افکار و حالات جسم خودم که بیشتر دقت کردم یه راز رو کشف کردم و اونم اینه که موقعی که به هرعلتی پنیک میکنم همون لحظه ناخودآگاه یه فکرایی دارن رد میشن از تو ذهنمون 

از میون اون فکرها،یه فکری که یه خرده چالشی تره ذهن ما رو به خودش مشغول میکنه 

و بعد از اینکه حمله تموم شد اون فکر خیلی ما رو اذیت میکنه و نشخوارش میکنم و ازش می‌ترسیم در حالی که حواسمون نیست که چرا قبلا بهش فکر می‌کردیم اینقدر نمیترسیدیم 

حقیقت اینه که اون فکر ترسناک نیست و حتی بعضاً واقعیت نداره منتها همزمان شدن حمله و اون فکر باعث شده فکر کنید اون فکره ترسناکه و حتی ممکنه ذهنتون شما رو فریب بده و بگه که تو بخاطر این فکر پنیک کردی در حالی که از قبل بدن و سیستم عصبی داشته آماده‌ی پنیک می‌شده 

تا اینجا اینا تجربیات پنیکم بود من این حمله رو تقریبا۵ ساله دارم ولی ۴ماهه متوجه شدم که پنیکه 

قبلا وقتی اینجوری میشدم فکر میکردم فشارم افتاده و یا هر احتمال دیگه‌ای اما از وقتی شناختمش بهتر دارم باهاش زندگی میکنم

من روانشناس نیستم و هیچ تخصصی هم ندارم ولی به عنوان کسی که خودش با این موضوع داره زندگی میکنه این حرفا رو زدم اگر جایی اشتباه بود امیدوارم به من ببخشید 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنیک با قرص خوب میشه طی یکسال ولیییییی قرصش هم بشدت خواب اوره ۱۸ ساعت درروز یه خانومی مینفهم بشددددت ...

با روانشناس دارم پیش میرم بدون قرص 

اكسيژن بيشتري وارد جريان خون ميشهبعضيا ميگن داخل ي پلاستيك يا پاكت تنفس دم بازدم كنيد چند لحظه

برای کسی که اون لحظه ضربان قلبش بالا رفته و دچار افت فشار شده مقدار بیشتری اکسیژن نیازه که وارد خون بشه  

البته این برای آدم های سالمه 

نه کسی که مشکل فشارخون بالا داره

تاثیری داشته؟ حمله بهت دست میده چجوری میشی

اره به کمک خودش تونستم خداروشکر تا ۵۰ درصد کمش کنم مشکل رو 

حمله که بهم دست میده یه حالت که هم روح هم جسم درگیر میشن و تقریبا یه حالت غیرقابل وصفه که نمی‌دونی به کی و کجا پناه ببری بیقرار میشی و احساس میکنی به ته خط رسیدی 

ضربان قلبت میره بالا تنگ نفس میشی پاهات سست میشن دست و پا یخ میکنن و.. 

سلام شما حمله پنیک میشی  چ علائمی تجربه میکنی من چن روز پیش بعد شام یهو از داخل لرزیدم دست پا 

دستام یخ شد  نفس نفس زدم  شدیدا   گفتن شاید افت قند کردی  خب اف قند مگ بعد غذا میشه...  یکم بهتر شدم دوباره اون حالت تکرار شد 

میگم نکنه مشگل قلبی دارم