2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خوش تیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 33 پست
کیف چ جنسی خوبه ؟ من یدونه دارم سنتی خیلی دوسش دارم ولی میخام یدونه مشکی بخرم ولی جنس ها اشعاله یا د ...

ي جنسي هست من سه ٤ ساله توي بازار ميبينم شبيه برزنت منتهي براق تر نميدونم چيه ولي خيلي خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شغلم جوریه که مجبوریم رسمی تیپ بزنیم کفش همیشه لوفر میپوشم چون طبی وپاشنه دار حس میکنم واسه سن های بالاتره

لباسمم چند دست کت وشلوار ست سرهم دارم رنگ مشکی وطوسی تیره و طوسی روشن میپوشم زیرشونم یه شومیز سفید ساده بیسیک یقه شومیزم رو از یقه کتم میزارم بیرون 

کیفمم اداری مشکی چون کفشم مشکی همیشه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

کفش های طرح کتونی هم خوبو راحتن من وقتی میپوشم هرچقدر پیاده برم اذیت نمیشم

یه مدل کالج دارم که سنگینه و اذیتم،سعی کن کالج میخری سبک باشه حتما

کفشای چرم و طبی که خیلی شیک میشه با لباس اداری تو پاچه واقعا عالی و خانومانست..

بستگی داره به اینکه کارت چیه میتونی کتونی ام بپوشی

این چیزا قانون خاصی نداره مهم سلامتیه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

راحتترین کفشی که میپوشم سر کار کتونیه. حالا یا از این مدلای عاج دار و بنددار. یا مثلا مثل مدلای اسکچر بدون بند. 

کیفم زیاد دارم. قبلا کیفهای متنوع میبردم سر کار ولی الان محل کارم عوض شده و باید لپ تاپ ببرم بنابراین فقط کیف لپ تاپ میبرم. ولی در کل اگه راه زیاد میری یه کیف با سایز متوسط رو به کوچیک با بند بلند بگیر که بندازی یکطرفه رو شونت یا یه کوله سبک و کوچیک. چون بعدا سنگینی کیفهای رسمی و اداری ادیتت میکنه

لوفر چیه دقیقا؟

تو گوگل سرچ کن مشابه کالج اما لژ داره

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اونوقت نیوبالانس اصل از کجا میخری؟ با چه شلواری ست میکنی؟

مغازه هایی که میدونم اصل میفروشن و چندین ساله مشتریشون هستم 

با همه شلواری خوبه 

بوت کات،پارچه ای،مام فیت و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ولي بعضيام پاشنه بلند ميپوشن يا خدا نميدونم چطور ميتونن تق تق

ما زمان دبیرستان یه معلم داشتیم همیشه پاشنه کفشاش ۸ سانت کمتر نمیشد نمیدونم چطور میتونست..با ماشین میومد همون رانندگی ام سخته با پاشنه بلند

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
کفش های طرح کتونی هم خوبو راحتن من وقتی میپوشم هرچقدر پیاده برم اذیت نمیشمیه مدل کالج دارم که سنگینه ...

راستش رفتم سپه سالار چرم بخرم اما چون هیچ شناختی نداشتم قیمت ها هم بالا بود نخریدم چرم کالج قشنگ میشه؟  آره کفش کتونی چرم هم داشت ولی پاشنه هم داشت اصلا جالب نبود بنظرم