2777
2789

دوستم با کسی که پشت سرم حرف میزده و کلی چرتو پرت راجبم میگفته دوست شده همش حس میکنم پشتم حرف میزنن اعصابم خورد میشه. هردوشنم زیادی تو جمعن و باهمه دوستام ارتباط دارن کلی ادم دوروبرشونه همش میترسم اسمم بیفته سر زبونا😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برام پیش اومده بنظرم باهاش کات کن دیگ باهاش رفیق نمون خودتو سنگین بگیر نشون بده قرار نیست هرکاری ...

مهم این رفاقته نیست. اصن اونقدری صمیمی نیستیم دیگ ولی نمیخوام پشتم حرف باشه 

اون دیگه دوستت نیس برات مهم نباشه چی میگن چون رفتارات مشخص میکنه که چجور ادمی هستی راست میگن یا دروغ

سعی کن ارتباط رو محدود کنی با ادمایی با لول بالا بگرد بهت حس خوب انگیزه بدن نه فکرو خیال

بله ولی اینا دوست نیستن دشمن پنهان بوده که لو داد

اصن اون ادمه برام مهم نیست. حرفیه ک مردم پشتم بزنن و کلا یادشون نره. انگار یه راز بهش گفتم اونم همه جا بره بگه یه راز شخصی واقعا

اصن اون ادمه برام مهم نیست. حرفیه ک مردم پشتم بزنن و کلا یادشون نره. انگار یه راز بهش گفتم اونم همه ...

تو فکر کن میگه با گفته 

کاری نمیتونی بکنی که 

بهش فکر نکن

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️