2777
2789
عنوان

توروخدا کمک تلگرامم هک شده

52 بازدید | 7 پست

ی سیم کارت داشتم ک زیاو استفاده نمیکنم گاهی روشن میکنم

امروز خاستم تلگرامشو نصب کنم هرچه زدم کد بیاد نوشت کد رفته به برنامه تلگرام دیگ

رفتم تلگرام اصلی دانلود کردم با اون نوشت ب این ایمیا ارسال شد اصلا من ایمیل ندارم کلا نصب ندارم تلگرام با اون شمارم

رفتم با اکانت دیگم تو مخاطبین جدید وارد کردم شمارمو زد وارد تلگرام نشده

یعنی کسی هکم کرده بعد مخفی کرده شماره رو تنظیمات؟

توروخدا بگین جکار کنم ببرم موبایل فروشی؟بلدن از هک دربیارن یا ن توروخدا بگین یچیزی مترسم خلاف اینا بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن سیو نبوداصلا تاحالا با این شمارم تل نصب نکردمخیلی مترسم راهی هست دیلیت اکانت کنم?

ببین چندتا مورد برات توضیح بدم 

اول که تلگرام رو نمیشه هک کرد مگر کدی قبلاً روی گوشیت اومده باشه و یکی یواشکی برداشته باشه یا بهشون داده باشی یا به ایمیلت دسترسی داشته باشن چون من با یکی از دوستام صحبت کردم گفت تل اصلا هک نمیشه ولی خب...

چون میگی سیو نبوده، اینکه نزده وارد تل نشده عجیب نیست چون یه گزینه‌ای هست که میزنه چه کسانی منو از طریق شماره تلفنم پیدا کنن میزنه هیچکس، مخاطبین و... 

داشتم آشنا تلش هک شد ایمیل زد به تلگرام براش دیلیت کردن 

باقیشو پست بعدی میگم خستم شد😂

کاربری دست دونفره...

اینکه گفتم هک شد ببین یکی بهش پیام میده میگه یه کدی اومده رو گوشیت بهم بده اینم میده و بعد میفهمه اون اکانت دست هکر بوده 

و اینکه به آشنا یا هر کسی که شمارشو داری پیام بده بگو که اگر کسی از طرف من روی این اکانت بهتون پیام داد جوابشو ندین 

و دوباره شمارتو بزن ببین اول ایمیلی که ثبت شده برات چیه

کاربری دست دونفره...

اینکه گفتم هک شد ببین یکی بهش پیام میده میگه یه کدی اومده رو گوشیت بهم بده اینم میده و بعد میفهمه او ...

عزیزم 

الان ک سیم کارت دست منه من متونم دیلیت اکانت کنم یا ن

چون هرچی میزنم کد نصب بیاد ب خطم میگ رفته به ایمیل

عزیزم الان ک سیم کارت دست منه من متونم دیلیت اکانت کنم یا نچون هرچی میزنم کد نصب بیاد ب خطم میگ رفته ...

نه 

تا وقتی نتونی وارد اکانتت بشی نه 

اول ایمیلو چک کردی؟

کاربری دست دونفره...