2777
2789

برای پسرم لباس مناسب گیر نمیاد.۶سالشه مجبورم لباسای ۸،۹ ساله براش بخرم که تنگ نباشه ولی بلندن خیلی.اگه پیجی میشناسید لطفا معرفی کنید🙏🏻🙏🏻

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد تپلش کردی فعالیت و پیاده رویشو زیاد غذاشو مدیریت کن

من تپلش کردم😐.پیاده روی که نمیتونم تنها بفرستمش باباش همش سرکاره خودمم هم از نظر جسمی نمیتونم همراهش برم و هم یه بچه دیگه دارم و سخته.فعالیتهای دیگه ورزشی هم نمیتونه چون آسم داره.باورت میشه درطول روز اصلا اینطور نیست که همش خوراکی بخوره ولی سه وعده غذاشو خوب میخوره.بعد تو فامیلمون بچه داریم کلا همش داره میخوره لاغرم هست🥴

من تپلش کردم😐.پیاده روی که نمیتونم تنها بفرستمش باباش همش سرکاره خودمم هم از نظر جسمی نمیتونم همراه ...

خب  ببرش مشاور  تغذیه عزیزم  برای سلامتیش  ضرر داره  باشگاه فوتبالی چیزی ثبت نامش  کن    سرویس داشته  باشه  گوشت و سبزیجات  و شیر  و سیبزمینی و حبوبات  از این چیزا بده بخوره هله هوله رو ازش بگیر یا  محدودش کن 

اللهم عجل لولیک الفرج
خب ببرش مشاور تغذیه عزیزم برای سلامتیش ضرر داره باشگاه فوتبالی چیزی ثبت نامش کن سرویس داشته ...

میگم که باشگاه و ورزش نمیتونه بخاطر آسم.هله هوله هم زیاد نمیخوره همون سه وعده غذای اصلی رو میخوره و عصرونه میوه ای چیزی

میگم که باشگاه و ورزش نمیتونه بخاطر آسم.هله هوله هم زیاد نمیخوره همون سه وعده غذای اصلی رو میخوره و ...

الهی  بگردمش   البته  بعضی بچه ها  بزرگ شن تپلی شون ب قدشون میره  قد و وزنش چقده

اللهم عجل لولیک الفرج
قدشو خیلی وقته نگرفتم وزنش ۳۰ هست

اها پس  تقریبا  ده کیلو احتمالا  اضافه وزن داشته باشه   زیاد نیست  اصلا   با  فعالیتهای کم و تغذیه مفید درست  میشه  تو خونه  من  با پسرم  ورزش میکردم    قدیما از  ورزشای  خیلی کم  مثل ۲دقیقه  تا ۱۰ دقیقه  شروع کردیم   

اللهم عجل لولیک الفرج