2777
2789

بلو بانک رو نصب کنید کد دعوت بزنید صد هزار تومن به من و صدهزارتومن به شما میده بعدش میتونید برای اعضای خانوادتون نصب کنید کد دعوت خودتونو بزنید بازم نفری صد هزار میده

اگه اول که نصب کردید کد دعوت نزنید دیگه نمیده صد تومنو 

منم تازه نصب کردم برا یکیو زدم اول بهم صد داد  برا مامانمم نصب کردم الان به دوتامونم نفری صد تومن داد

دوست داشتید کد دعوت منم بزنید اوللشش که هم به من هم به شما هدیه بده

کددعوتم PXRHLY

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

عزیزم من امروز نصب کردم ولی وقتی که حساب باز کردم خوب بود 

الان نمیتونم وارد برنامه بشم صفحه سیاست میگه پاسخ نمی‌دهد منتظر بمانید 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

عزیزم من امروز نصب کردم ولی وقتی که حساب باز کردم خوب بود الان نمیتونم وارد برنامه بشم صفحه سیاست می ...

همه نصب میکنن این روزا هنگ کرده شاید 

دوبارع امتحان کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.