2777
2789
عنوان

واگذاری گربه

162 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها منطقه ۱۵ تهران ۱۲ تا گربه برای واگذاری هست پول غذا و نگهداری نداره اون شخص داره میرن زندان و کسیم نیست پول طلبکاراشو بده کسی هست نگهداری کنه ؟اگر علاقه داری بیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیرن خوب من چیکار کنم وقتی صاحبشونو دوست دارن؟

دیگه میگی صاحبشون داره می‌ره زندان 

آدم خوبی هم باشه تهش گربه شناسنامه دارو واکسن زده اونم دوازده تا نداره که از تو کوچه آمدن 

گربه مثل سگ نیست که وفادار باشه 

اگر توهین نمیکنید که چرا نظر میدی بذاره گربه ها برن تو کوچه به زندگیشون برسن خودشون بلدن زندگی کنن ک ...

حیوون خونگی تو طبیعت نمیتونه رها بشه

یا از اول نباید خونگی بشه، یا اگه شد صاحب داشته باشه

این برای اکوسیستم بده که اول نگهدارن بعد ول کنن

درست نیست

دیگه میگی صاحبشون داره می‌ره زندان آدم خوبی هم باشه تهش گربه شناسنامه دارو واکسن زده اونم دوازده تا ...

چه ربطی داره آخه ، چرا قضاوت میکنی مادرش سرطان داره خودش سه شیفت کار میکنه طلبکارا میخوان ببرنش زندان ،همش بفکر گربه هاست کلی ادم مریض هست تو خیابون گربه ها حتما یچی میدونن که نرفتن بعدشم اینا خودسون پناه اوردن بع حیاط این آقا بچه اوردنو و اینا 

حیوون خونگی تو طبیعت نمیتونه رها بشهیا از اول نباید خونگی بشه، یا اگه شد صاحب داشته باشهاین برای اکو ...

آخه این گربه ها همشون تو کوچه هستن و اهلی بعضی ها هم بهشون شیر وغذا میدن تو همون کوچه تو طبیعت نیستن 

چه ربطی داره آخه ، چرا قضاوت میکنی مادرش سرطان داره خودش سه شیفت کار میکنه طلبکارا میخوان ببرنش زندا ...

من گفتم آدم خوبی هست چون با حیوانات مهربونی کرده نگفتم آدم بدی هست ولی به هر حال مشکل مالی داره حتما و نمیتونه گربه گرون اونم این تعداد خریده باشه 

خدا مشکل همه رو حل کنه 

تو دیوار آگهی کن مجانی هم باشه بعضی ها هستن بیان ببرن