2777
2789

پسرخالم رفته خواستگاری یه دختری که دانشجو دکترای روانشناسی بالینیه چندتا زبان بلده و هنرمنده خیلی خانواده خوبی داره تک دختره و خیلی هم خوشگله 

پسرخالم خودش رزیدنت سال آخره و یکم دیگه دکتر متخصص میشه ظاهرشم متوسطه و هنوز به درآمد بالایی نرسیده

اما خالم با ازدواجشون مخالفه میگه پسر من دکتر متخصصه و باید زنشم پزشک باشه🫤

اینم بگم که پسرخالم دختره رو دوست داره و خودش پیشنهاد داده برن خواستگاری

منم یه بار دیدمش واقعا متین و خانومه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی از سر خالت زیادیه عروسش شه 

البته ببخشیدا 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

از دور اصلا قشنگ نیست رفتار مادره اماااخودتو بزار جای مادر پسره منم بودم بهترین موردو برای پسرم میخو ...

واقعا دختره چیزی کم نداره 

حالا فقط پزشکی نخونده رشته دیگه ای خونده و داره دکترا میگیره

واقعا دختره چیزی کم نداره حالا فقط پزشکی نخونده رشته دیگه ای خونده و داره دکترا میگیره

خب من که نگفتم کم داره 

خیلی هم با کمالات و تحصیل کردست 

ولی صرفا ازدواج پزشک و پزشک جا افتاده چون درک متقابل شرایط کاری هست 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

میخورن بهم چون پسره دوسش داره

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

از دور اصلا قشنگ نیست رفتار مادره اماااخودتو بزار جای مادر پسره منم بودم بهترین موردو برای پسرم میخو ...

دختره قشنگه خوبه خانواده داره درامد داره دکتری یه رشتهی. خوبو داره  چند تا زبان بلده هنرمنده بعد مادر پسر ایرانی عقیدش اینه باید حتما پرشکی خونده باشه تا بهترین باشه برای شاهزادش

دختره قشنگه خوبه خانواده داره درامد داره دکتری یه رشتهی. خوبو داره چند تا زبان بلده هنرمنده بعد ماد ...

آره دیگه مادرا همینن متاسفانه 

کلا جایگاه مادر یک پسر که باشی راجب پسرت توهم میزنی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

تابلوئه، اینا باهم ازدواج کنن خاله ات دختره رو ذله میکنه

خالم با پسرش مارو هم ذله کرده😂 انگار فقط کسی که پزشکه آدمه

ولی خب پسر خالم بنده خدا خودش خیلی خوبه اینطوری نیست 

انشالله که هرچی صلاحشونه پیش بیاد