2777
2789

این اقا پارتنر منه.

ببینید اوضاع زندگیش فوقالعاده نابود شده، خانوادم این بلاهارو سرش اوردن که بگم اگه بهتون، مطمئن باشید حق رو بهش میدید، از یک طرف هرکی دیگه جاش بول مطمئنم ی واکنش بد نشون میداد.

اینم بگم خانواده ی با فرهنگ متوسط هستند. خودش هم همینطور.. همشون سر و سامون گرفتند و اینکه زندگی این آقا بخاطر خواستگاری از من نابود شد، نابود، و ۳ ساله درگیره واقعا برای خانوادشون غیرقابل همه.

این اتفاق همون اوایل افتاد ن اینکه بگم الان اما این مشکلاتی ک در ادامه میخام بگم این اواخر ب وجود اومده.

خب مثلا روبیکا دو تا اکانت داره یکی که آخرین بازدیدش بازه میبینم که آن میشه اما مثلا ۲ ساعت بعد جواب فلان پیام منو میده. این کاراش باعث میشه فکر کنم داره یه کارای دیگه میکنه😔😔 به لحاظ روحی هم خیلی به هم ریختست.

اما باز از طرفی شمارم رو داره، جعبه ی انگشتری ک واسم گرفته تو ماشینه، یه تیکه از موهام که بافت شدست تو ماشینشه، هرموقع زنگ میزنم جواب میده، شمارم تو بلک نیست و ... یعنی میخام بگم طوری نیست که بگم داره خیانت میکنه، 

اما اینکه گاها دیر جوابم رو میده یا دوست داره تنها باشه بهم این حس رو میده که سرش جای دیگه گرمه، به خودش که میگم درست نمیکنه این رفتارش رو، و میگه حالش بده...

شما راه حلی دارید؟

فقط اگه میتونید راهنماییم کنید پیام بزارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت دوست نداری یه زمانی تنها باشی؟ خب همه نیاز دارن یه تایمی برا خودشون داشته باشن نباید بهشون برچسبی من خودم ۴ -۵ ساعت در روز دوست دارم تنها مطلق باشم حتی زنگ و پیامم جواب نمیدم چت ربطی به خیانت داره

عزتی که در هیچ است در کم نیست

سین نمیکنه، اما مگه میشه یه اکانت آنلاین شی اون یکی نه؟

بله چرا ک ن..اونقدام عجیب نیس واقعا

از من بشما یه نصیحت خواهرانه

هرچی تو مجازی کمتر در ارتباط باشید با طرفتون و بیشتر زنگی باشید بهتره

بله چرا ک ن..اونقدام عجیب نیس واقعااز من بشما یه نصیحت خواهرانههرچی تو مجازی کمتر در ارتباط باشید با ...

😔 ذهنم خراب شده ، ناخودآگاه تحت تاثیر قوانینی که فضلی مجازی مثل اینستاگرام تایین کردن 

😔 ذهنم خراب شده ، ناخودآگاه تحت تاثیر قوانینی که فضلی مجازی مثل اینستاگرام تایین کردن

اونارو بریز دور عزیزم..یه مشت شک و بددلیو با عادی انگاری ب خورد ملت دادن

من خودم دوتا ایتا دارم ک یکیشو سال ب سال ان نمیشم

طرفتون اگ ادم حسابیه با شکای الکی دامن نزنین