2777
2789
عنوان

چرا میگن زنا بدرد نخورن

622 بازدید | 59 پست

من یکساله تو اکسپلور اینستام همش بحثهای جنسیتی میاد وکامنتارو میخونم مردا همش زنها رو تحقیر میکنند ...

جدیدا همین فوتبال بانوان که یازده بر صفر باختن همه مردان تو کامنتا زنها و مسخره کرده بودن و نوشته بودن : اینها می‌خوان با ما برابر باشند😂💪

همینا ادعای برابری دارد😂

کی گفته زن و مرد برابرن؟🤣

برگردید تو آشپزخونه ظرفاتونو بشورید😂

میبینم یه عده از آشپزخونه اومدن بیرون رفتن فوتبال بازی کنن😂

ذات ظرفشور:

این ضعیفه ها گو#ز پسرا هم نمیشن 

مردا هم از لحاظ قدرت بدنی و هم ضریب هوشی و هم قدرت ذهنی از زنان برترن و زنان هیچ کاربردی و هیچ جایگاه خاصی ندارن و همیشه به مردان حسودی میکنن چون نمیتونن به ما برسن😎😂

فوتبال بازی کردنشون هم عین رانندگی شونه ...

اینا یه تعداد خیلی کمی از کامنتا بود که بقیه ی مردا هم کلی لایک کرده بودن  کل کامنتا فحش و تحقیر بود واقعا انقدر حالم بد شد بعد از خوندن کامنتا فشار به مغز استخونم رسید واقعا ما چه گناهی کردیم زن شدیم؟!

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار زر زر کنن همین مردا موف موف دنبال زنان انوقت

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عقده ای میدونی کیه عزیزم؟!

دیگه نمونه‌ای بارز تر از اینایی که گفتی پیدا نمیشه...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خیلی دلم گرفته کاش میتونستم تغییر جنسیت بدم

ن چرا تغییر جنسیت 

ب زن بودنت افتخار کن 

ایشالا اینجور آدما هرچی زودتر شرشون کم شه 

یا حداقل سر عقل بیان و بفهمن ک بین زن و مرد هیچ فرقی نیس 

زن بودن افتخاره مشکل از ذهن کثیف خیلیاست

نه زن بودن افتخاره نه مرد بودن

هر جنسیتی خصوصیات خاص خودشو داره و به کل برابرن

این تبعیض های جنسیتی ساخته‌ی انسانه، میتونه ۱۸۰ درجه متفاوت با وضعیت فعلی جهان باشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

وا یازه صفر باختن خب به پسر نباختن که چرا نمیگن دم اون تیم بانوانی گرم که یازده تا گل زده

منم همینو گفتم اونها گفتن ربطی نداره از زن جماعت هیچی درنمیاد

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊