2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تمایلی نداره کنارم بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من یکی دوبار وقتی گفت رابطه روتو بر گردون و مثل خودش سکوت کن

فایده ای نداشته..همون موقع میگه دوبرع پیش هم بخوابیم ولی لعدش انگار ن انگار...اصلا تاثیری روش نداره

منکه کلا خودش جاشو میبره جای دیگه مینداره...رو تختم ک‌اصلا نمیاد

الان بچه ندارم واسه موقعه ای گفتم که بچه بیاد...

واقعا من بودم دیگه باهاش حرفم نمیزدم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

فایده ای نداشته..همون موقع میگه دوبرع پیش هم بخوابیم ولی لعدش انگار ن انگار...اصلا تاثیری روش نداره

بزار پیشت بخوابه ولی بدون رابطه یه بهونه بیار که فقط کنار هم بخوابین

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

الان بچه ندارم واسه موقعه ای گفتم که بچه بیاد...واقعا من بودم دیگه باهاش حرفم نمیزدم

باز من مبگم دیگه فک کرده بک شخص خبلی مهمه خیلی ب غرورم بر خورد دیروز کلی باهاش حرف زدم ولی باز دیشب و امشب جاشو جدا کرد انگار ن انگار

بزار پیشت بخوابه ولی بدون رابطه یه بهونه بیار که فقط کنار هم بخوابین

اصلا نمیاد ک ویشم بخابه مثلا توی طول روز رابطه کداریم دیگه تموم ..حتی شب اگه رابطه داشتیم بعدش کلا جدا مخابه

ن اونجور ک میدونم با کسی نیست...من از این میسوزم ک کوچیک کردم خودم و بهس گفتم بابت این موضوع ناراحتم

نه اتقاقا خوب کاری کردی مشکل بزرگیه که باید حل بشه مگه شما خواهر برادرین