2777
2789

راست هم میگه از وقتی بچه دار شدیم روحیم داغون شد و فهمیدم که من هنوز اماده مادر شدن  نبودم اخه با هر گریه دخترم منم گریه میکردم همون اول زود مریض شد و سرماخوردگی بدی گرفته بود تا الانم همش دوا و دارو دارم میدم بهش از این دکتر به اون دکتر با نظرهای مختلف خب معلومه روحیم داغون میشه خستم خسته فقط دعا میکنم این روزها بگذره شما هم همینجوری بودید 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
عزیزدلم ،ان شاالله خدا بهت قوت بده بچه داری خیلی سخته آدمو ضعیف میکنه

انقد حرف شنیدم که میگفتن چرا شیر خشکیش کردی و شیر خودتو نمیدی 😪 اخه شیرم کم بود 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد حرف شنیدم که میگفتن چرا شیر خشکیش کردی و شیر خودتو نمیدی 😪 اخه شیرم کم بود

اهمیت نده به این حرفا، آدم بچه دار که میشه به همه چیزش گیر میدن بگو خودم بهتر میدونم چیکار کنم 

بیشتر این حرف و حدیثا آدمو ضعیف میکنه هرکی از جاش پامیشه برا آدم میشه دایه بهتر از مادر