2777
2789
عنوان

بچه داری تو شهر مادرشوهر

156 بازدید | 14 پست

ادامه تاپیک قبلیمه

تو تاپیک قبلی گفتم که مادر شوهرم بچم رو از بغلم میگیره و اعصابم خورد میشه

میخواستم اینم اضافه کنم که من تو غربت ازدواج کردم، مامانم بعد زایمان اومده کمکمون. برامون غذا درست می‌کنه تمییز کاری کارهای بچه همه چی

مادرشوهرم هر وقت ما را میبینه میاد بچه رو از بغل من یا مامانم میگیره. یه تعارف نمیزنه که مثلا پوشکش رو عوض کنه، خیلیا گفتن خب نوشه ذوق داره، مامان خودم هیچ وقت بچه رو از بغلم نمیگیره همیشه می‌پرسه ازم. یا ارومش می‌کنه و میده بغلم.

مامانم چند وقت دیگه برمیگرده و من میمونم و مادر شوهرم و این کارهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرف هم را متوجه نمیشین حتما ،از دید اونم نگاه کن .اگه اذیت میشی بعضی وقتها او حرف زدن و درد دل بگو یا وقتها انگار تو بغلم که هست خودمم آرامش میگیرم اینجوری احتمالا ازت بپرسن. میخوای بدیش 

میدونم چی میگی....اگ کسی بچه رو دوس داره خب باید کمکم بده ، تو حاملگی برات چیکار کرد؟ مادرتو ک خدمت ...

هیچی، فقط بعضی وقت ها غذا می‌فرستاد

درسته، تازه شوهرم کلی از مامانم طلبکارع که چرا کارهای خونه اونجوری که میخواد انجام نشده

خب حرف هم را متوجه نمیشین حتما ،از دید اونم نگاه کن .اگه اذیت میشی بعضی وقتها او حرف زدن و درد دل بگ ...

ارع، 

آخه مطمئنم اگر بچم کولیکی بود اینقدر اصرار به بغل کردنش نمیداشتن