2777
2789

میدونم الان یه موج عظیم راه میوفته همه میگن نه اینا الکیه یا حساب آدمو خالی میکنن یا واقعی نیست و این حرفا ولی تروخدا اگه به این چیزا باور ندارید خودتون از تاپیک خارج بشید اونایی که بلدن خودشون میفهمن من راست میگم یا نه قبلا یه سایتی بود به اسم میلی گلد به همه با دعوت و ثبتنام کلی پول میداد الان شبیهش اومده اسمش ملی گلد خیلی معتبره توی ایرانسل من و اسنپ تبلیغاتش هست پس نگید الکیه 

صادقانه شما با لینک من توی سایت ثبتنام کنید 75 هزارتومن هم به شما و هم به من میده 

فقط یه کد ملی میخواد و تاریخ تولد کلا دو دقیقه هم طول نمیکشه خانما هیچ محدودتی برای برداشت نداره همونو میتونید فورا برداشت کنید

ولی نظر منو میخواین خانواده تون رو دعوت بدید تا مثلا اگه 4 نفر هستید 300 تومن گیر شما میاد و 300 تومن هم گیر خانواده تون و میتونید ازشون بگیرید واسه خودتون مجموعا همین امشب 600 پول میاد تو حسابتون

هرکی راهنمایی بیشتر خواست لطفا توی کانال تلگرام یا روبیکا به ایدی @MeliGolds  راهنماییش میکنم🌹عضو بشه اونجا توضیحات و راهنمایی هست

شاید واسه شما این پولا زیاد نباشه ولی برای بعضیا واقعا یه گره ای رو باز میکنه 

ممنون از اینکه توجه کردید همینجا هم پیام بدید جواب میدم

فعلا بلو بانک رو بورسه ۲۵ تومن بیشتر میده 😅😅😅😅

بخدا سرویس مون کردن از صبح به اربعین قسم میدن که بلو بانک نصب کنیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
فعلا بلو بانک رو بورسه ۲۵ تومن بیشتر میده 😅😅😅😅بخدا سرویس مون کردن از صبح به اربعین قسم میدن که ب ...

بلو بانک هم خوبه ولی اون دردسر داره باید از خودت فیلم بگیری که خیلی ضایعس من روم نمیشه🥸😁

ولی ملی بانک فقط کد ملی و تاریخ تولد میخواد و اینم بگم 75 تومن هدیه ثبتنامش هست یه گردانه شانس داره اونو بزنی تا 420 تومن ممکنه برنده شی چون پوچ نداره و خودمم همین اندازه برنده شدم داخلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.