2777
2789

دخترا تا کی وقت هست؟

کنکور دادم امسال مطمعن نیستم قبول شم 

تا کی وقت هست برم ازاد ثبت نام؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ ام شروع میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

۲۵ ام شروع میشه

مرداد؟

کی مهلتش تمومه؟میشه تو حذف و اضافه ها ثبت نام کرد؟

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بفف جون تا سایت بازه خودت ثبت نام می‌کنی وقتی بسته شد خود مراکز دسترسی دارن

یعنی من تا کی وقت دارم ثبت نام کنم؟🥺

منتظر اعلام نتایجم 

سایت بسته بشه میتونم برم دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟

مرداد؟کی مهلتش تمومه؟میشه تو حذف و اضافه ها ثبت نام کرد؟

بله

۴ شهریور

نمیدونم عزیزم 

ولی ۲۵ ام تا ۴ ام هم ثبت نامه هم انتخاب واحد

۱۰ روز وقت داری ثبت نام کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بله۴ شهریورنمیدونم عزیزم ولی ۲۵ ام تا ۴ ام هم ثبت نامه هم انتخاب واحد۱۰ روز وقت داری ثبت نام کنی

خو من که منتظر اعلام نتایجم چ کنم؟

خو من که منتظر اعلام نتایجم چ کنم؟

راستش نمیدونم

اگه مطمعنی نتیجه دلخواهتو نمیگیری پس ثبت نام کن

اگه بخوای ثبت نام کنی بای شهریه ثابت و متغیر رشته مورد نظرتو پرداخت کنی اولش ، پس با دقت تصمیم بگیر

من بر اساس سوابق تحصیلی ثبت نام کردم و قبل تاریخ ثبت نام دانشگاه بود فک کنم ، خواستم ببینم رشته مورد نظرمو قبول میشم یا نه

راستش نمیدونماگه مطمعنی نتیجه دلخواهتو نمیگیری پس ثبت نام کناگه بخوای ثبت نام کنی بای شهریه ثابت و م ...

مرسی عزیزم🩵

مرسی عزیزم🩵

خواهش میکنم 🌱🤍