2777
2789
عنوان

بیاید تفسیر بی بی چک 😭🤧

124 بازدید | 11 پست

خانوما من توی عقدم ۷ ماهه عقد کردیم شوهرم وسایلش گرفته کامل ولی من هنوز وامم در نیومده اما نزدیکه که در بیاد

اخرین پریودم ۵ تیر بود تنبلی تخمدان دارم کلا دوماه یبار پریود میشم یوقتها ۳ ماه نمیشم از ۱ تیر داروهای طبیعی آمریکایی گرفتم ک پریودم منظم بشه وقتی این ماه پریود نشدم با نمایندگیش صحبت کردم گفت خانم این داروها خیلی قوی امکان نداره منظم نشی باردار نیستی؟

رابطه محافظت نشده ام نداشتم اما الان بی حالی خستگی خوابالودگی خیلی دارم دوتا بی بی چک هم زدم هاله افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله..برو

یه بی بی چک دیگه‌گرفتم مارک روژان منفی شد 

ولی اون یکی برند نمیدونم چی بود ۳ تا ازش زدم هاله انداخت

تا شنبه باید صبر کنم برا ازمایش بنظرتون کدوم درسته

یه بی بی چک دیگه‌گرفتم مارک روژان منفی شد ولی اون یکی برند نمیدونم چی بود ۳ تا ازش زدم هاله انداختتا ...

روان مارک بدی نیست...

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻