2777
2789

این دوستم با دوستپسرش و دوست مشترکمون و ی نفر دیگ ک نمیشناختمش اما اون کفت بیادش گفتم باش اومد بود بعد این باکس قرمز ک دست ساز پر از خوراکی و اکثرا شکلات ک میدونه من دوس دارم کاملا این باکس قرمز پر و فشرده بود....با یک دسته گل ۱۵ شاخه و یک خرس متوسط اما این هدیه از طرف چهارتاشون بود 

اللن من برا تولدش ک فرداس این باکس صورتی سفارش دادم ک داخلش شامل حوله و برس کوچیک.کپ زیراستکان و قاشقش/لوسیون کوچیک برند KERASTASE/دوتا ژل حمام/خمیر دندان برند  خیلی معروف MARVIS

و ی قاب عکس پازلی جدا عکس دونفرمون هست سفارش دادم/ و ی دامن طرح تابستونه /ماه قبل هم ی دستگل خیلی قشنگ سه میلیون خورده براش خریدم بعنوان کادو پیش تولد 

اما فردا جشن تولدش و همه دوستا اشناهاش هستن و بخاطر سایز کادو خودشم من حس میکنم صندوق من کوچیکه ببینید تو عکس صندوق ک من خریدم با جعبه خوراکی اون قرمزه هست  و میترسم بخوره تو ذوقش حالا فزدا برم ی عطر زارا مینی هم ب کادوش اضاف کنم ؟ دوست صمیمیمه و کادوها خودشم گفتم برا تولدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کادو مهم نیست، اینکه بهش ارزش دادی و براش هدیه خریدی مهمه، حتی شده یک شاخه گل چیده شده از باغچ ...

ارزش دادن ب ادما با کادو خریدن هم مشخص میشه بهرحال ! شما برا کسی ک باهاش معمولی هستید کادو چند میلیونی ک نمیخرید یا برعکس

اونا که تو خریدی که خیلی بیشتر و گرونتره

سایز جعبه ها رو مقایسه کن ؟ ن دامن و قاب عکس خ گرون نیست فقط جعبه صورتی ک خریدم گرون شد 

خب من خجالت میکشم با این سایز کادو برم خخخ

فردا عطر زارا ب کادوهاش اضاف کنم یا اینکه ی کیک خونگی درست کنم تو جعبه ببرم ؟