2777
2789

رفتم سونوی ان تی

پیش یکی از دکترایی که کلا معروفه تو شهرمون که جنسیتو تو همون سونوی ان تی درست میگه

چهار ساعت تموم منتظر موندم و معطل شدم تا نوبتم بشه

آخرشم گفتم تشخیصت راجع به جنسیت چیه گفت هفته‌ی دیگه بیا الان زوده 😐

گند زد تو اعصابم

بعد چهار روز بهم نوبت داد

چهار ساعت معطلم کرد

آخرشم جنسیتو نگفت

چیزایی که بهم گفت و هر دکتری میتونست خیلی زودتر از اینا بهم بگه اینقدرم منو تو انتظار نذاره 

این عکس سونوئه

به چت جی پی تی گفتم بدون یک کلمه حرف اضافه زدن و بدون توضیح اضافه که آی هنوز مشخص نیست و آی باید بری آنومالی و این حرفا جنسیتو بهم بگو

گفت دختر 

به یه خانوم تو نی نی سایت که معمولا کارش درسته و جنسیتای قبلی رو درست گفته به کاربرا گفتم بهم بگو جنسیتو... گفت شبیه پسره

نمیدونم کدومو باور کنم 😂💔

شما حدسی گمانی چیزی ندارین با توجه به عکس ؟

کی صبر کنه تا سونوی آنومالی 🫤

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره احتمال قوی

چطوری تشخیص دادی 😂

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

عزیزم توی سونو ان تی همه دکترا حدس میزنن و شانسی درستهآنومالی ماله تشخیص جنسیته!من تو ان تی دکتر معر ...

آره میدونم

ولی من صبرم خیلی کمه دوست داشتم زود بفهمم 

شما هفته‌ی چندم رفتی آنومالی؟

دختره

عزیزم چطور تشخیص دادی؟ 😂

منکه سر در نمیارم ان‌شاءالله سالم و سلامت به دنیا بیاد😍

قربونت برم... ممنونم ازت 🫂❤️

من حسم میگه پسره

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

امیدوارم هرچی که هسته خوش قدم باشه برات و باعث افتخارت بشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من حسم میگه پسره

ببینیم و تعریف کنیم 😁

ببینیم و تعریف کنیم 😁

دوست داری پسر باشه؟ بچه اولِ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫