2777
2789
عنوان

خیانت

119 بازدید | 15 پست

تو رو خدا بیاین احساس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه لطفا راهنماییم کنید خواهش میکنم 

امروز تو برنامه شاد خودش رفتم دیدم عضو یک گروهی هس که مال محله خودمونه دختر پسر قاطی همونجا فرستادم کی منو اد کرده دختره نوشت من بعد رفتم پیویش گفتمش شماره ی منو داری که اد کردی گفت نه آیدی تو رو دارم ولی من اد نکردم دختر عموم ادت کرد هر چه قد بهش گفتم آیدی دختر عموت رو بده نداد و بلاک کرد چیکار کنم حتما شوهرم جزو مخاطبینش بوده که آورده گروه شوهرم قرآن میزنه میگه نمیدونم کیه من چیکار کنم چطور بفهمم کیه شوهرم کلا مشتریاش زن هستن تو رو خدا بگین چطور من نمیتونم تو شاد گروه بزنم ولی اون زنه تونسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز چیزی رو ثابت نکردی شاید مشتریشه والا منم که خانم متاهل هستم شماره مغآزه داری که ازش خرید میکنم دارم دلیل بر خیانت نیس واقعا 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
هنوز چیزی رو ثابت نکردی شاید مشتریشه والا منم که خانم متاهل هستم شماره مغآزه داری که ازش خرید میکنم ...

میگه تا حالا شماره ندادم به مشتری  میگه نمیدونم کیه ولی مطمعن ام حسم اشتباه نمیکنه 

برنامه شاد فرق داره فقط از مخاطبین اد میکنن

نمی‌دونم والا زیاد به شاد وارد نیستم ولی توی تلگرام وروبیکا چندبار برام پیش اومده چک کن ببین شمارش پنهانه مثلامن تو روبیکا زدم شماره رو برا کسی نیاره اگه اون گزینه رو نزنم شماره برا همه مشخص میشه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟