اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
گردنتو خم میکنی به سمت پایین؟اگه خیلی سرتو پایین بندازی یه سرگیجه و حالت تهوع ناشی از گوش بهت دست می ...
آره ولی اگه حالم بد شه پامیشم
نمی دونم سه چهار روز هم مکمل مصرف کردم سردرد بدی می گرفتم که نخوردم دیگه سردرد قطع شد
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب اصلا نباید اینکارو بکنی من سابقه این سرگیجه هارو داشتم حتی خم شدم بند کفشمو ببندم چون خیلی گردنمو ...
ممنونم از راهنماییتون
به نظرت چیکار کنم امتحان دارم حجم مطالب فراوان