2777
2789
عنوان

صبح ی جنازه دیدم که خودشو دار زده بود 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فحشش میدادن آخه این مردم بیشعور متاسفم براشونکاش میفهمیدن چه دردی می کشیده که دست به همچین کاری ...

مردم الاف شدن خیلی بد بود،  مترو دروازه دولت حالت عادی  جای شلوغیه،  نه میشد بریم بیرون نه میشد جلو بریم،  خیلی بد بود،  اگه اونم اذیته خب مقصر مگه مردم هستن،  کناری من خانومی بود بچه ش کوچولو تو خونه تنها منتظرش بود،  یکی دیگه بلیط قطار داشت که جا موند،  پشت سریم مصاحبه کاری داشت،  یه خانومی خدمه بیمارستان بود خسته میخواست بره خونه ش 

من مترو دروازه دولت دختره رو دیدم خودشو پرت کرد جلو مترو دستش کنده شد انداختن روی بدنش، همه پرسنل ر ...

وای 

تصورش هم ترسناکه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی بد بود، چند ماه پیش بود هنوزم از اونجا رد میشم خوشم نمیاد

حق داری، پایین مجتمع ما خانم خودکشی کرده بود، خودش از پشت بوم طبقه ۴ پرت کرده بود پایین ،ما که فهمیدیم و دیدیم خیلی شب سختی بهمون گذشت .. تا چند ساعت پلیس پایین بود و صدای جیغ و شلوغی می اومد و...

ما همسایه ها تا چند هفته از پایین میترسیدیم. از اون مسیر عبور نمی‌کردیم . من خودم حدود یک سال از اتاق سمتی که خانم خودش پایین پرت کرده بود میترسیدم .‌

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اخه چرا خودکشی😭 دوست دارم با تمام آدمهایی که میخوان خودکشی کنن حرف بزنم و از درد این کارشون واسه عز ...

دردشون فراتر از اینا است ...هر چند صحبت کردن با اونا بی تاثیر نیس

یه صاحب کار داشتم همیشه من یا هر کی که میگفت راهی نداره فلان کار درست بشه میگفت همیشه راهی هست فقط ب ...

خیلی متاسفم   

مردم الاف شدن خیلی بد بود، مترو دروازه دولت حالت عادی جای شلوغیه، نه میشد بریم بیرون نه میشد جلو ...

مردم حق داشتن.

این خانومی هم که پایین مجتمع ما خودکشی کرد مردم لعنت و نفرینش میکردن‌. چون بشدت ترسیده بودن و شوکه شده بودن‌. 

میگفتن حداقل تو خفا یا خونه خودش می‌کشت ،مزذم نمی‌ترسیدن. پایین خونی بود .

مردم تا مدت ها میترسیدن.