2777
2789
عنوان

صبح ی جنازه دیدم که خودشو دار زده بود 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 76 پست
بعضی وقتا هیچ راهی نیست . طرف مجبوره .

یه صاحب کار داشتم همیشه من یا هر کی که میگفت راهی نداره فلان کار درست بشه میگفت همیشه راهی هست فقط باید پیداش کنی حالا درست یا. غلط،شعار نمیدم مامانم خودکشی کرد و چنان دردی به من داد بعد خودش که خودش تحملشو نداشت هخه این چه انتخابیه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا بودم و دیدم توی همین ایستگاه بود دقیقا و خانمی حدودا 30 ساله؟ ولی سال 1396 بود تا جایی که ...

نه جوون تر به نظر میرسید،  نه بابا سال 96 نه،  خرداد ماه دو سه ماه پیش اخرای خرداد بود 

یه صاحب کار داشتم همیشه من یا هر کی که میگفت راهی نداره فلان کار درست بشه میگفت همیشه راهی هست فقط ب ...

خدارحمتش کنه

شاید مجبور بوده  واسش فاتحه و خیرات بده

مثلا من اگر این کارو بکنم واسه کسی مهم نیست حتی یه بار بزرگ از رو دوش مامانم برداشته میشه 

کاش میتونستم کاش گناه نبود .

‌‌‌

نه بخاطر خودش میگم چون زجر رگ زدن خیلی کمتره

رگ زدنم کثیف کاری داره،  یکی از اشناهامون خودکشی کرد تر و تمیز علت خودکشی هم ایست قلبی نوشتن البته پزشک زنان بود و یکی از مریضاش مرده بود زیر دستش

متاسفم 

دیدن آدمی ک‌ خودکشی کرده فوق العاده غم ناکه.

منم خانم همسایه که پایین مجتمع ما  خودکشی کرده بود دیدم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خدارحمتش کنه شاید مجبور بوده واسش فاتحه و خیرات بدهمثلا من اگر این کارو بکنم واسه کسی مهم نیست حتی ...

ای حرفو نزن قطعا مهمی مامان منم به شدت ضعیف و بی اراده بود و منو تو شرایط وحشتناکی تنها گذاشت زندگی کن حتی در بدترین شرایط هم به عزیزانت و خودت فکر کن 

درد ب استخونش رسیده بود💔💧

بدترین موضوع در خودکشیه

مخصوصا اگه جوان باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من مترو دروازه دولت دختره رو دیدم خودشو پرت کرد جلو مترو دستش کنده شد انداختن روی بدنش، همه پرسنل ر ...

چرا فحشش میدادن آخه این مردم بیشعور متاسفم براشون

کاش میفهمیدن چه دردی می کشیده که دست به همچین کاری زده

چقدر ازآدمایی که یکی خودکشی میکنه بهش ناسزا میگن بدم میاد