2777
2789
عنوان

عاشق خونه بودن

102 بازدید | 13 پست

اگر به خاطر بچه هام نبود اصلا از خونه بیرون نمی‌رفتم ...

خونه رو دوست دارم و حالم خوبه ...خونه مکان امن منه....

البته گاهی که میرم بیرون مردم و میبینم که در حال کارهای روزمره شون هستم به ذوق میام و میگم کاش زودتر میومدم بیرون ولی وقتی میرم بیرون حالا یا خرید یا هر جایی یه کم که راه میرم سردرد میگیرم معده م ضعف می‌ره ...خوابالو میشم ....پا درد می‌گیرم و....به خاطر همین دوست دارم زود برگردم خونه 

نمی‌دونم چه کنم که اینطوری نشم

تنها نیستی منم هستم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگی داری 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

خوبه منه ۲۰ ساله

همش خونه م

بیرون میرم بهم میریزم

همه میرنا

همیشه م تنهام تو خونه چون زیاد بیرون میرن و من تنها میمونم

حوصله رفتن ندارم

وسواسیم هستم هربار باید دوش بگیرم لباس بشورم خشک کنم اتو کنم ارایش فلان دیگه بدم میاد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

منم اینطورم، میتونم سال تا سال بیرون نرم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
خوبه منه ۲۰ سالههمش خونه مبیرون میرم بهم میریزمهمه میرناهمیشه م تنهام تو خونه چون زیاد بیرون میرن و ...

منم وسواسی هستم 

بیرون که میرم همش مراقبم کفشم روی چیز کثیفی نره و جایی که همه دست می‌زنند من دست نزنم و .....

خیلی اذیت میشم 

منم وسواسی هستم بیرون که میرم همش مراقبم کفشم روی چیز کثیفی نره و جایی که همه دست می‌زنند من دست نزن ...

اخ دقیقا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخ دقیقا

خیلی سخته 

اینطوری فقط خودمون رو اذیت میکنیم 

آنقدر خوشم میاد از آدمای ریلکس ...

من با این رفتارام به دخترم هم ضربه زدم اونم مثل خودم وسواسی شده بمیرم براش 

خیلی سخته اینطوری فقط خودمون رو اذیت میکنیم آنقدر خوشم میاد از آدمای ریلکس ...من با این رفتارام به د ...

من از سن کم شروع شده میدونی دلیلش چیه

من هورمون مردانم تو بدنم زیاده برا همین بوی عرقم تنده یبار مشاور مدرسه گفت بوت خفه م میکنه

من از اون روز هر روز لباسامو میشورم تو دستم حتی ماشین نمیندارم

هر روز دوبار حموم دیگه کچل شدم

و کلی کار

خودمم از دست خودم خسته م