2777
2789

ماشینش قبلاً سه سال قبل 

۲۰۷ بود

بعد تویوتا کمری شد

حالا مزدا 3 جدید ها رو خریده ماله 2024

بعد انقدر حقیره هرچی میخره منو آنبلاک می‌کنه

که توضیح بده چی خریده

گوشی اشو عوض کرد 

آیفون 16 خرید منو آنبلاک کرد پروفایل اشو ببینم

مرتیکه انگار 3 سالشه 

مثل بچه هاست 

جالب این جاست با پول باباشه آنقدر شوآف میکنه

کاش آدم های فقیر پولدار نشن

وگرنه به یه جایی برسن بقیه مردم میشن میشه کیسه بکس عقده گشایی هاشون 

بچه ها من اصلا مسئله با زندگیش ندارم من از پر دادنش بدم میاد وگرنه به خوشی استفاده کنه 

و دست از سرم برداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر چی کات کردید

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چقد باهاش بودی سر چی کات کرد شاید بهت فک میکنه ولی چقد بچه بازی در میاره

2 3 سال

به یه دلیل کات نکردیم به هزار دلیل کات کردیم 

دوست داره منو از این راه تحریک کنه

چون میدونه ذاتا پول دوست دارم

2 3 سالبه یه دلیل کات نکردیم به هزار دلیل کات کردیم دوست داره منو از این راه تحریک کنهچون میدونه ذات ...

او چقدر زیاد بودید باهم منم تازه رابطه یسالمو کات کردم دو هفتس

چجوری کنار اومدی راحت بود؟

او چقدر زیاد بودید باهم منم تازه رابطه یسالمو کات کردم دو هفتسچجوری کنار اومدی راحت بود؟

اوایل خیلی گریه میکردم

خیلی حالم بد بود

ولی به مرور اوکی میشی عکس اینا چت هرچی هست دلیت کن

بنظرم همون دوهفته که گذروندی سخت‌ترین شه

بعدش اوکیه پسرا برعکسن

5 ماه بعد ناراحت میشن

اوایل خیلی گریه میکردمخیلی حالم بد بودولی به مرور اوکی میشی عکس اینا چت هرچی هست دلیت کنبنظرم همون د ...

من عین خیالم نیست خیلی اذیتم کرد اخه

ازش دلسرد شدم

اما انگار این پسره که میگی بهت فک میکنه حالا چ پولداره پیشرفت کرده سریع چیکارس پول خودشه یا باباش