2777
2789
عنوان

رسم حنابندون

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

تو اینستا سرچ کن #حنابندون‍  میاره واست ویدیو مختلفی میاره خودت انتخاب کن چه مدلی برگزار کنین مدلای مختلفی میشه منم ترک اردبیلم عزیزم قبلا یه سبد حنا میخریدیم خانواده داماد سبد حنا رو با خریدای عروسی میارن خونه عروس یا تالار با وسایل میرقصن و... بعد رقص و... خواهر داماد با سبد حنا میرقصه و کادو میگیره از داماد پول ولی الان رسم ترکیه رو برگزار میکنن عروس رو یه صندلی میشینه روی سرش یه تور قرمز دخترای مجرد که کف دستشون شمع و روبان قرمز بستن دور عروس میرقصن