2777
2789
عنوان

بیایید بگید دوتاجنین خوبه

77 بازدید | 12 پست

سلام ..دوستان یادتونه گفتم تخمک کشی کردج ۳۰تا تخمک داشتم ولی همه پوچ بودن وفقط ۲تاش جنین شد اونم گرید A..که دکتر گفت خیلی باکیفیته چون گریدش عالی هست....حالادوماه دیگه باید انتقال بدم..بنظرتون میگیره...چکنم بگیره ورحمم خوب باشه واماده

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ان شاءالله 😍

من تاپیک های قبلی تون بودم... ان شاءالله نی نی سالم بگیری بغلت 

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

انشالله که عالی پیش بره برات وچنین ها رو بلاست ۵ روزه انتقال بدن برات

این دوماهه استرس کم کن اصلا فکر نکن بهش ،گرمیجات بخور رحم آماده بشه بعد انتقال اصلا نباید بخوری فقط شیر ونشاسته حل کنی اونوقت باید بخوری

ورزش هوازی ومهم ترین عامل فکر نکن همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله 😍من تاپیک های قبلی تون بودم... ان شاءالله نی نی سالم بگیری بغلت

چکنم تادوماه دیگه خوب باشه همه چی..نمیدونم خودم چرا اینقد ناامیدم

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

[QUOTE=391643133]انشالله که عالی پیش بره برات وچنین ها رو بلاست ۵ روزه انتقال بدن برات این دوماهه استرس کم کن اصلا گلی میگم استرس اینو گرفتم که جنین ها موقع از فریز دراوردن ذوب بشن..

[QUOTE=391643133]انشالله که عالی پیش بره برات وچنین ها رو بلاست ۵ روزه انتقال بدن برات این دوماهه اس ...

نه اصلا همچین فکری نکن انرژی مثبت بده وقتی گرید خوب هست ذوب نمیشه خیالت جمع

تونستی ایت الکرسی هم بخون خیالت جمع باشه

چرا ناامید .... پروسه سختیه ولی مطمئن باش میشه

فک میکنم نمیگیره

نه اصلا همچین فکری نکن انرژی مثبت بده وقتی گرید خوب هست ذوب نمیشه خیالت جمعتونستی ایت الکرسی هم بخون ...

چون فک میکنم باردارنمیشم مادر نمیشم هیچوقت...ارزوی مادرشدن رودارم

الان به گرید Aداره از رو کانتر من بالا می‌ره . من دو تا داشتم یه Aیه B . هر دو رو انتقال دادن . ماه ...

میشه درخواستمو قبول کنی..سوال دارم ازت