2777
2789

داشت حرف میزد بلاکش کردم عصبانیم کرد از قبلم ازش ناراحت بودم😣😣😣

بعد دو سال به دلایلی نتونسته بودیم همو ببینیم 

همش وعده میداد تابستون میام میبینمت میام شهرت و فلان ..

تابستون اومد منم فکر میکردم بخاطره من 

چقدر برنامه چیدم به بابام گفتم به مامانم گفتم گفتم مساد منو ببینه مامانمم گفت بعد این همه صبر برو ببینش اسراد نداره 

روزی که تو راه بود بهش گفتم من به مادرم گفتم که همو ببینیم اگه توهم اوکی ای تا به بابامم بگم فردا عصر میام مرکز شهر همدیگه زرو میبینیم 

گفت باشه فردا خبرشو میدم بهت 

همونی بود که خبر بده

اومد اینجا و رفت و منو ندید باورتون میشه ؟ 

هرچس جآدبه شهرمون داشت دید و رفت منو ندید باورتون میشه ؟ 

بعدشم همش قسم و آیه که به ولله دوستام بام بودن نمیشد 

ولی من نمیتونم قبول کنم میتونست به دوستاش بگه مت دو ساعت جایی کار دارم میرم و برمیگردم 

آره خلاصه منم امروز بلاکش کردم 

اون کارشو بخشیده بودما ولی برا یه مشکل جدید اعصابم خورد شد بلاکش کردم

شانه ات را دیر آوردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکسش شده اومده بود شهرمون نرفتم ببینمش:(

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا اینقدر خودتون رو کوچیک‌میکنید الان اینطوره وای به حال بعدش

والا من کوچیک نکردم 

بخدا خودش با حرفاش منو برگردوند 

گفت بخدا میخواستم. ببینمت نشد 

خلاصه حرفش یچیز عملش یچیز دیگه

شانه ات را دیر آوردی 

والا من کوچیک نکردم بخدا خودش با حرفاش منو برگردوند گفت بخدا میخواستم. ببینمت نشد خلاصه حرفش یچیز عم ...

اگه یه بار یه مساله ای پیش بیاد میشه چشم پوشی کرد ولی اینکه طرف هر سری بخواد بهونه بیاره قابل قبول نیست

اگه یه بار یه مساله ای پیش بیاد میشه چشم پوشی کرد ولی اینکه طرف هر سری بخواد بهونه بیاره قابل قبول ن ...

خب یبار اومد ولی نیومد ببینیم همو 

سه چهار روز اینجا بود چطور نتونست ؟

حالا قبل اونم گفته بود ما راهمون از هم دوره نمیتونیم ادامه بدیم ولی الان ک فهمیده کنکور دارم بهونشو گزاشته سر کنکور من میگه تا وقتی کنکور داری صبر کنیم و حرف نزنیم 

اونوقت منم برا بار چندم که داشت میگفت کنکور داری و نباید حرف بزنیم بهش گفتم خیلی خب برو که رفتی و عصبانی شدم بلاکش کردم 

کارم اشتباهه ؟

شانه ات را دیر آوردی 

عزیزم کنکور بهونشه کار کاملا درستی کردی شما هم از این فرصت استفاده کن و به درست برس

اره دقیقا 

من حالم الان یکمی مناسب درس نیست شاید از هفته بعد شروع کنم 

شانه ات را دیر آوردی