2777
2789

من جدول سود نهاییش دیدم ببین واسه پوشش خطرها و اینا خوبه ها ولی چون رقم مشخصی پرداخت نهایی داره در مقابل نرخ تورم الان جوابگو نیست یه دوره ای هم خیلی خوب فروختند چون تورم اینجوری نبود داشتنش به عنوان یه مکمل در حد پشتیبان خوبه کنار تامین اجتماعی البته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدول سود نهاییش دیدم ببین واسه پوشش خطرها و اینا خوبه ها ولی چون رقم مشخصی پرداخت نهایی داره در م ...

چه بیمه ای خیلی خوبه از همه نظر؟من زیاد سردرنمیارم

INTP(منطق دان)

چه بیمه ای خیلی خوبه از همه نظر؟من زیاد سردرنمیارم

اول از همه بیمه تامین اجتماعی که بازنشستگی و سابقه کار و درمانی حساب میشه بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه های تجاری هستند واسه تکمیل اونا خوبه با یه مشاور بیمه صحبت کن جوری قرار داد ببندید اگه سن کم و نوزاد و ایناست حالت سرمایه گذاری اگه سن بالاتر باشه حالت ریسک پوشش بیمه ای 

اول از همه بیمه تامین اجتماعی که بازنشستگی و سابقه کار و درمانی حساب میشه بیمه های عمر و تامین آتیه ...

من ۲۷ ام بنظرت بیمه کنم؟بیمه عمر ؟چون تکمیلیه و بعد ۶ماه درمانش رایگانه و دندونپزشکی هم رایگانه،ولی بیمه تامین اجتماعی هم گرونتره  هم رایگان نیست که

INTP(منطق دان)

من ۲۷ ام بنظرت بیمه کنم؟بیمه عمر ؟چون تکمیلیه و بعد ۶ماه درمانش رایگانه و دندونپزشکی هم رایگانه،ولی ...

بیمه که در هر صورت کن خودمم دارم ولی این پوشش ها رو جدا ازشون سوال کن ولی خب تامین خیلی مهمه سابقه کاری میشه