2777
2789

❤️چله‌ی مجرب توسل به باب الحوائج حضرت اباالفضل عليه‌السّلام و چهل شهید❤️

✅ خیلی‌ها از این چله حاجت گرفتند

یکی از مجرب‌ترین چله‌هاست😍😭

🔊 با سلام و احترام فراوان

ان‌شاءالله به یاری خداوند و نگاه پر مهر شهدا و ائمه معصومین(ع) از روز ۲۳ مردادماه مصادف با روز اربعین حسینی چله‌ا‌ی پرفضیلت در کانال شهیدِ باب الحوائج شروع خواهد شد

⬇️ روال کار به این نحو هست که هر روز یک شهید را معرفی میکنم و ثوابِ تلاوتِ یکی از اعمال زیر به انتخاب خودتان :

▪️زیارت عاشورا

▪️۱۰۰ مرتبه صلوات

▪️۱۳۳ مرتبه ذکر(یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ)

از طرف شهید آن روز هدیه می‌کنیم به باب‌ الحوائج حضرت اباالفضل عليه‌السّلام

⚠️دقت کنید دوستان از ۳ مورد گفته شده شما به دلخواه یکی رو انتخاب می‌کنید و همراه با کانال شروع می‌کنید اگر هم کسی مایل بود می‌تواند ۲ مورد و حتی هر ۳مورد را هدیه کند

به نیت 👈

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله

و برآورده شدن حاجات تمام اعضای شرکت کننده در این چله‌ی مجرب

پس این فرصت طلایی را از دست ندهید و هر کس را که می‌شناسید به این چله بی‌نظیر دعوت کنید و مطمئن باشید حق واسطه‌گری شما و دعوت دیگران به این چله، در محضر شهدا محفوظ است☺️

شروع چله ⬅️ روز ۲۳ مرداد مصادف با روز اربعین حسینی🏴

پایان چله ⬅️ روز ۳۱ شهریور

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم 

روزی133مرتبه یا کاشف الکرب... رو میگم

الهی به حق سقای کربلا این ماه بشه اونچه که میخام یا حضرت عباس

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

من هستم روزی133مرتبه یا کاشف الکرب... رو میگمالهی به حق سقای کربلا این ماه بشه اونچه که میخام یا حضر ...

حاجت روا ان شاءالله 

تگم کنید حتما

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

فردا چله شروع میشود👆😍

دوستان عزیز واسطه خیر باشید و دعوتنامه‌های بالا رو را برای دوستان و گروه‌هاتون بفرستید ان‌شاءالله کسی از این چله‌ی پر خیر و برکت جا نمونه🥺

و مطمئن باشید شهدا براتون جبران می‌کنند☺️

و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. (سوره آل عمران آیه ۱۶۹)

📆 روز اول چله‌ی شهدا
در تاریخ : ۱۴۰۴/۵/۲۳

اَعمال چله :👇👇👇

▪️قرائت فاتحه‌ هدیه به روح مطهر شهید عزیز

▪️یک مرتبه زیارت عاشورا
▪️یا ۱۰۰مرتبه صلوات
▪️یا ۱۳۳ مرتبه ذکر(یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ)
را از طرف شهید عبدالمهدی مغفوری هدیه می‌کنیم به باب‌ الحوائج حضرت ابالفضل عليه‌السّلام

⏰ از اذان صبح فردا تا اذان صبح روز بعد برای انجام اعمال چله فرصت دارید

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌