2777
2789
عنوان

شما کجا عروسی گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
تا دو تومن نهایتا کجا بهتره

اگه 2 میلیون منظورته که حیاط خونه خودتون
اگه 2 میلیارد که هرجا گرون تر گرفت
2 میلیارد میخواید بدید تالار عروسی  برادر خونده نمیخواید؟

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

متوجه نشدم

خانواده داماد تو تالار یک هتل

خانواده عروس هم تو تالار یک هتل دیگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا عروس داماد تصمیم میگیرن

عزیزم قرار نیست کسی دخالت کنه خود عروس دوماد هم پنجاه پنجاه هستن و همیشه با هم میریم جاهای مختلف رو میبینیم و من به شخصه هیچ نظری نمیدم چون عروسی من نیست، صرفا میخواستم تجربه بقیه رو نشونشون بدم:)

ما خودمون اینجوری هستیم که عروسی تالار میگیرم البته خود عروس و داماد تصمیم بگیرن بهتره بودجه شونم در نظر بگیرن

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اگه 2 میلیون منظورته که حیاط خونه خودتوناگه 2 میلیارد که هرجا گرون تر گرفت2 میلیارد میخواید بدید تال ...

نهایت دو تومن

چون برادرم داره از ایران میره چند سال دیگه خواستن عروسی کامل باشه همه چیزش

دو میلیون که تف هم کف دست کسی نمیندازن:)

مختلط بله تهران

باغ تالارهای اطراف تهران عالین مخصوصا وقتی هوا گرمه 

کردان خیلی خوبه 

معمولا افراد سن بالا داخل ساهتمون تالار میمونن جوونا میرن باغ 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

2 میلیارد خیلیه ها
اصلا میدونی درباره چقدر داری صحبت میکنید 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

2 میلیارد خیلیه ها اصلا میدونی درباره چقدر داری صحبت میکنید

عزیزم میتونید تماس بگیرید باهاشون

ما با عمارت الوین تا الان هماهنگ کردیم بهمون یکو خورده ای با مهمونی افتری که بعدش قراره تو باغ بگیریم و دیجی و نوشیدنی و مزه و … بله میشه ۲ تومن برای اون همه ادم. خواستید چک کنید زنگ بزنید