بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
خیلی اشتباه کردم نه در رابطه با همسرم کلا تصمیم اشتباه ساختن خونه روی خونه برادر شوهر در کارنامه زمین پایین مال خودمون هم بود ، بچه دار شدن ، کاش بر می گشتم به عقب، این روزا خیلی به حماقتم فکر می کنم
از اول تو کارها زیاد کمک کردم الان انتظارشان زیاده تو مهمونی ها و مسافرت ها ولی جاریم از اول نشست سرجاش حالا من کل کارهای دنیارو انجام بدم براشون کمه
اما اون یه قندون جابجا کنه کلی کف و سوت وهورااا داره😆
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
از اول تو کارها زیاد کمک کردم الان انتظارشان زیاده تو مهمونی ها و مسافرت ها ولی جاریم از اول نشست سر ...
يه خانومي بود هم كلاس بوديم ميگف زودتر از همه ميرفتم سفره رو اماده ميكردم جاريم ميومد. ميگف بعد ١٠ ١٥ سال يبار نشستم دقيقا نيم ساعت مونده به شام رفتم اومدن ديدن نه غذا هس نه سفره باز شده پاشدن غذا درست كردن🤣