2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چیکار کنم ذله شدم

230 بازدید | 16 پست

هر تعطیلی بشه تاسوعا نمیدونم الان مثلا فردا میگه بریم دهات اونجا خونه نداریم خانوادهامونم اینجان فقط مادربزرگش اونجاس اونم اگه بچه‌اش باشن دیگه غر غر میکنه دعوا میکنه یعنی مزاحمی اگه کسی نباشه مهربونه  ،شوهرم اصلا هیچی حالیش نیس اگه فحشمونم بدن بلز دفعه بعد میره بخاطر دهاتشون،حالم بده خدایا این کی بود من انتخابش کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باید مدیریت کنی یه جوری از قبل برای تعطیلات برنامه بچین مثلا مهمون دعوت کن ، بگو کسی دعوت کرده 

یا برنامه بچین برای جاهای دیگه تفریح و ...   کم کم از سرش میافته 

بعد اگر واقعا دوست داره بگو همون دهات خونه بخر

وای این شوهر منه عاشق دهاتشون....

حالا خوبه باز مادربزرگش اونجاست واسه منکه دوتا داییاشو یه خالش اونجان هروقتم میریم بی محلی میبینیم البته من پشت دستمو داغ کردم الان ۵سالی میشه نرفتم ولی هر دقیقه میگه بریم دیگه من محل نمیدم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

متوجه نشدم اگه بچه اش باشن غرغر میکنه، اگه کسی نباشه مهربونه؟!

مادر بزرگ شوهرم اگه پسراش باشن با ما مثل مزاحما برخورد میکنه ولی اگه کسی نباشه مهربونه هی زنگ میزنه بیاین

خب باید مدیریت کنی یه جوری از قبل برای تعطیلات برنامه بچین مثلا مهمون دعوت کن ، بگو کسی دعوت کرده یا ...

انقدر گرونه  که پولشا نداریم چندبار اقدام کردیم پولمون نرسیده

خب باید مدیریت کنی یه جوری از قبل برای تعطیلات برنامه بچین مثلا مهمون دعوت کن ، بگو کسی دعوت کرده یا ...

خب نمیشه مثلا فردا اربعین اینجا مراسم هست می‌خواستیم اینجا باشیم قرارمون بود یعنی چون تاسوعا اونجا بودیم گفتم اربعین اینجا ولی میزنه زیر حرفش

خودش میره؟

من بهش میگم تنها برو میگه نه واسم حرف درمیارن زنش ادم حسابش نکرده،حتما قهرن چرا زنش نیومده... 

راست میگه خیلی حرف دربیارن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘