2777
2789

یکی از زیبا ترین اتفاقات که دلم میخواد خود زنی کنم🎀. نه میخوام آشتی کنم، نه میخوام کسی از بحث مون چیزی بفهمه. موندم بهوونه چی بیارم الان💔

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میریم ولی اونجا باهم حرف نمیزنیم..البته مردها اینجور وقتها لجباز و بچه میشن..میگن من نمیام

اتفاقا مامانم به هر دومون زنگ زده

اول به اون بعد به من

اون با کمال میل گفته میاییم میاییم

نمیدونم الان آشتی موقتی کنم یا چی💔

اتفاقا مامانم به هر دومون زنگ زدهاول به اون بعد به مناون با کمال میل گفته میاییم میاییمنمیدونم الان ...

برو حتما بعد بالاخره آشتی میکنید ....همین بهتر ب این بهونه حالا دعوتتون سر چی بود

اتفاقا مامانم به هر دومون زنگ زدهاول به اون بعد به مناون با کمال میل گفته میاییم میاییمنمیدونم الان ...

من اینجور وقتها  میرم اونجا هم بیشتر با مادر وخواهر و..توی اشپزخونه..سرگرم میشدم..ولی احترام شوهرم رو جلو بقیه حفظ میکنم..مثلا چایی ومیوه براش میارم.سرسفره کنارش میشینم..اصلا هم به کسی نمیگم که باشوهرم قهرم

پارسا پسرمامان😍
برو حتما بعد بالاخره آشتی میکنید ....همین بهتر ب این بهونه حالا دعوتتون سر چی بود

بلاتکلیف موندم بخدا چه وقت شام دعوتی بود مادرِ من.

سر یه موضوعی ما بحث کردیم بعداز ظهرِ دیروز

بعد منم پریودم دیروزم حالم واقعا خوب نبود با لحن تند ازش خواستم تمومش کنه فقط، تموم شد. تا یکم بعدش اول که طومار نوشتم فرستادم واسش در حد غلط کردن🎀رفتم جلو با زبونم عذر خواهی کردم با کلللی احساس ندامتو پشیمانی این آقام به هیییچ جاش گرف اصن انگار نه انگار رسما غرورم له شد، اشتباه کردم درست ولی به ۱۰ روش سامورایی معذرت خواهی کردم دیگه😐نادیده گرفت منو غرور کاذبشو به خرج داد و قهریم تااا همین الان. دیشب انقد حالم بد بود اومدم تاپیکشم زدم که یادم بمونه چه حس بدی داشتم.

من اینجور وقتها میرم اونجا هم بیشتر با مادر وخواهر و..توی اشپزخونه..سرگرم میشدم..ولی احترام شوهرم ر ...

اینم فکر خوبیه