2777
2789

کارفرما به یه واسطه بگه شما بو میدی .که اون واسطه در واقع شمارو معرفی کرده به اون مجموعه و تقریبا راحته باهاتون

بعد اون واسطه بیاد بهتون بگه خانوم (کارفرما)گفته شما بو میدی بو عرق میدی

حالا هر روز حموم بری اسپری میزنی 

حالا گیریم اون شخص بو بده آیا این طرز گفتن درسته واقعا ؟؟ادم دلش می‌شکنه تحقیر شده انگار

میتونست مخفیانه بیاد بگه در گوش طرف یا یه طوری غیر مستقیم نه اینکه به همه بره بگه

با این اوصاف اونجا میمونید یا نه ؟؟انگار احترام اون زیر سوال رفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه جا کارآموزی میرفتم کارفرما تا از در مبومد تو جلو مشتری داد میزد همتون از دم بود می‌دین اگه پول ندارین بگین براتون بخرم اینحارو به گو..ه نکشین😐وای چقدر ‌جلو مشتری خجالت آور بود 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من یه جا کارآموزی میرفتم کارفرما تا از در مبومد تو جلو مشتری داد میزد همتون از دم بود می‌دین اگه پول ...

چقدررر زشت، حالم از این ادما بهم میخوره.

بعضیا هستند بدنشون این مشکلو داره واقعا.

طرف حمام میره، مام و اسپری هم میزنه ولی به دلیل هورموناش و ... بدنش بو‌میگیره.

اون کارفرمای شما احتمالا حلق و گلوش عفونت داشته توی دماغش بوی بد میپیچیده فکر میکرده بقیه بو میدند.

شما با مسئولیت معرف اونجا شاغل شدی و هر کسی بود اول به معرف میگفت. حتما همکارا ازتون شکایت کردن بهتره بری دکتر غدد. بعضیا واقعا متوجه بوی بدنشون یا بوی دهنشون نیستن حتی خانواده هم چون زیاد کنارتون بودن دیگه به بوی شما عادت میکنن

چقدررر زشت، حالم از این ادما بهم میخوره.بعضیا هستند بدنشون این مشکلو داره واقعا.طرف حمام میره، مام و ...

همه شاکی بودن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.