2777
2789
عنوان

چرا همه از دوستم بدشون میاد

90 بازدید | 10 پست

بچه ها این دوستم واقعی ادم بدی نیست فقط زیادی شوخی می کنه

ولی خوب تنها کسی هست که واقعا تونستم بهش اعتماد کنم

و همیشه حالم باهاش خوبه 

حتی اگه تو بدترین شرایط باشم کاری می کنه یادم بره مشکلاتم

نمی دونم واقعی چه مشکلی دارند

چون خیلی شوخ هست

مامانم میگه خرابه ولی به خدا اشتباه می کنه

هعی خواهر من همون دوستم که خراب نیست ولی مامان دوستام فکر میکردن خرابم‌ولی در اصل دختر خودشون خراب بود 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هعی خواهر من همون دوستم که خراب نیست ولی مامان دوستام فکر میکردن خرابم‌ولی در اصل دختر خودشون خراب ب ...

نه ما هردومون این جوری نیستیم

اگه این جوری بود خودم دوستیمون را بهم می زدم

فقط مشکلی که داره خیلی کل خراب وشوخ هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ما هردومون این جوری نیستیماگه این جوری بود خودم دوستیمون را بهم می زدمفقط مشکلی که داره خیلی کل خ ...

خب چه مشکلی داره این که خوبه

چرا با خانوادت اشناش کردی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چی بگم‌فکر نمی کردم مامانم این جوری فکر کنه دربارشبعدشم فکر نمی کردم تا این حد کل خراب باشه ولی خدای ...

چی‌بگم گلم طرز فکر مامانا اصولا فرق داره

درستهتازگی متوجه شدم مامان خودم فقط نیست این جوری خیلی ها هستند که بچه هاشون را واقعی درک نمی کنند

اره گلم چون مامانا محتاطن نصبت به بچه هاشون