2777
2789
عنوان

چن ماه پیش سقط داشتم اولین بود الان دلم خیلی بچه میخواد اما

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست
دقیقا منم تعجب کردممگه با صدمیلیون وضع مالی ادم تغییر میکنه اخه🤦🏻‍♀️

دلم براخودمون سوخت ما خیلی تاحالاضررکردیم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اخه گفت زندگیمون بهم ریخته باضررمالی دیدم فقط ۱۰۰ میلیونه

عزیزم صد میلیون برای ما صد میلیون اگه برای شما پول خرده 

دیگه هرکس یه اندازه خودش 

قرار نیست که همه میلیاردر باشن 

بعدم گفتم فقط صد ضرر کرده بقیه پولشم رو هواست معلوم نیست برسه بهمون یانه 

دقیقا منم تعجب کردممگه با صدمیلیون وضع مالی ادم تغییر میکنه اخه🤦🏻‍♀️

اره گل من تغییر می‌کنه همون‌طور که زندگی شما با صدتومن هدیه از بلوبانک تغییر می‌کنه 

اره گل من تغییر می‌کنه همون‌طور که زندگی شما با صدتومن هدیه از بلوبانک تغییر می‌کنه

من گوشیم صدمیلیونه گمم بشه برام اهمیت چندانی نداره 😂

چون با صدتومن نمیشه کاری کرد چه برسه بخوای  بچه خوشبخت کنی خرجیشو بدی😂

این صدهزارم پول مفته کسی از پول مفت بدش نمیاد خانومم😉

عزیزم صد میلیون برای ما صد میلیون اگه برای شما پول خرده دیگه هرکس یه اندازه خودش قرار نیست که همه می ...

نبخدا براماام پول خرد نیس مسخره نکردم فقط گفتی زندگیمون بهم ریخته فتم اخه صد تومن درحدی نیس ی زندگی بهم بریزه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نبخدا براماام پول خرد نیس مسخره نکردم فقط گفتی زندگیمون بهم ریخته فتم اخه صد تومن درحدی نیس ی زندگی ...

اره دراون حد نیس ولی شوهرم بعد اون معامله از کار بیکار شد 

وقتی دوماه کار نکرده با این اوضاع اقتصادی انتظار می‌ره زندگی گل و بلبل بشه 

من کلا سوال تاپیکم ی چیز دیگ بود 

من گوشیم صدمیلیونه گمم بشه برام اهمیت چندانی نداره 😂چون با صدتومن نمیشه کاری کرد چه برسه بخوای بچه ...

به پا گوشیت گم نشه خیلی دیدم  

با گوشی صد میلیونی 

گدایی هم میکنن

اره دراون حد نیس ولی شوهرم بعد اون معامله از کار بیکار شد وقتی دوماه کار نکرده با این اوضاع اقتصادی ...

اخی ..اها اره دیگه ابنکه بیکار بشه شرایط روعوض میگنه انشالله زودتر درست بشه شرایطتتون