2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم کی زبان فارسیش بهتره 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 72 پست
این تعریف بی پایه و اساس رو دقیقا از کدوم زبانشناس دارین نقل میکنین؟؟! بفرمایید ما هم بدونیم قدرت زب ...

من یاد اینا افتادم که میگن وای برای پوسته خرما هم در عربی معنا دادیم

خب میخوایم چیکار این سم رو !!!!

این تعریف بی پایه و اساس رو دقیقا از کدوم زبانشناس دارین نقل میکنین؟؟! بفرمایید ما هم بدونیم قدرت زب ...

فارسی گُنگه شما حتی یه زبان دیگه بلد باشید مثلا میگم تورکی یا اصلا انگلیسی میبینید چقدر بیان مفاهیم راحت تر و دقیق تر هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده با فعل کاری ندارم اینکه گفتین در بیان مطلب ضعیفه جا خوردم!شما برو فقط یک کتاب از یک شاعر بزرگ ر ...

شما بجز با کردن و دادن اگه تونستی صحبت کنی تو این زبان ۲ فعلی کافیه 

بله عادت دارم مثل شما که توی این چند تا کامنتت تقریبا ۱۰ تا واژه عربی بود دیگه

منم مثل بقیه عادت کردم اما میگم زبان پارسی خلیج پارس حاجی پیروز

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

درستش همینه باید همینطوری بگیم

پس از پایه شروع کنیم بهتره و کار بردی تر هست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فارسی گُنگه شما حتی یه زبان دیگه بلد باشید مثلا میگم تورکی یا اصلا انگلیسی میبینید چقدر بیان مفاهیم ...

اتفاقا انگلیسی و استانبولی رو بلدم چه مقایسه ی اشتباه و بی‌ربطی ! انگلیسی به لحاظ ضعف در معنا رسانی و استفاده از بیشترین میزان واژه ضعیف ترین و ترکی استانبولی به لحاظ معنارسانی در حداقل واژه یک پله مختصرتر از زبان فارسیه ولی در کل هرگز نمیشه با این استدلالهای من درآوردی جایگاه زبان رسمی کشورمون و زیر سوال برد 

و عجیبه که انگار مقصودتون اینه

فارسی گُنگه شما حتی یه زبان دیگه بلد باشید مثلا میگم تورکی یا اصلا انگلیسی میبینید چقدر بیان مفاهیم ...

ضمنا نفرمودین اینا از کتاب کدوم زبانشناسیه یا احتمالا عذر میخوام باد معده کدوم مخالف زبان فارسیه 

ای کاش برای بیشتر ادما مهم بود زبونمون دیگه داره از بین میره

مطمئن باشین زبونمون از بین نمیره ولی اینکه تعصب به خرج بدین برای استفاده از واژه های مهجور به جای واژه مصطلح و دخیل که توضیحشو دادم اتفاقا میتونه دلیل ایستایی زبان باشه همینطور که جلوی عبور فرهنگ از تاریخو نمیشه گرفت جلوی عبور و رشد زبان از تاریخ رو هم نمیشه گرفت فقط میتونیم ازش پاسداری کنیم که هر واژه نامانوس و بیخودی نچسبه به فارسی 

ای کاش برای بیشتر ادما مهم بود زبونمون دیگه داره از بین میره

عزیزم غصه کسی رو نخور خودت در حد توان وظیفتو انجام بده در همه زمینه ها اخلاق دین زبان ادب و ....