2777
2789
عنوان

دخترم یه چیزایی میگه

1406 بازدید | 71 پست

بچه ها من واقعا با این یکی نمیدونم چیکار کنم.دخترم ۱۰ سالشه چند شبه میگه یه آدم ترسناک هی میاد نگاهم میکنه من دیگه میبینمش میخوابم،اولش میترسیدم ولی الان عادت کردم همیشه میاد موقع خواب نگاه میکنه.من میترسم نکنه واقعا جن میبینه؟توهمه؟

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کسی چیزی براش تعریف کرده در این مورد

بگرد ببین ریشه‌ی این موضوع کجاست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شاید کسی چیزی براش تعریف کرده در این موردبگرد ببین ریشه‌ی این موضوع کجاست

نمیدونم،واقعا دیگه اینو کم آوردم هر بار یه برنامه با این بچه ها داریم😄

نه اصلا نذاشتم ببینه،ولی میگه دو سه سال پیش یه فیلم ماجرایی دیدیم باهم مثل اونه،آخه بعد از چندسال ال ...

اره چون همون موفع ترسیده بوده

بابا من ادم بزرگم فیلم ترسناک دیده بودم یه ماه نمیتونستم بخوابم از اون موقع توهم میزنم

منم بچگی ها بیرون پنجره حس میکردم ی ادم بلند قد میبینم حتما چیزی بهم گفته بودن و اینا منم تحت تاثیرش قرار گرفته بودم

فکر نمیکنم تو خونه جن اینا باشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ببرش مشاوره حتما حتما ......بعدم چراغ خونه را خاموش نکن بذار ی کم روشن بمونه ....منم بچه که بودم توه ...

تقصیر خودشه دیگه،همش میگه شما بخوابید من بیدار میمونم.نکنه واقعیه؟؟؟😱