2777
2789

همیشه به من گفتند حساس 

گفتند اینقدر غصه نخور لذت ببر ولی من نمیدونم لذت بردن چی هست نمیخوام هم زور اضافی بزنم برای حس لذتی که به صورت طبیعی تو زندگیم نیست و نمیاد 

زندگی سخته و من نمیتونم تظاهر کنم اینطور نیست 

اتفاق عجیبی هم تو زندگیم نبوده بقیه میگن وضعت هم خوبه بچه بیار ولی من اینقدر از زندگی‌ متنفر شدم که حتی از تصور اینکه یه بچه دنیا بیارم‌هر دو با هم زجر بکشیم اشکم در میاد و وقتی فکر میکنم هنوز تو این دنیا نیست و در نبودن به سر میبره قلبم آروم میشه 

ولی وای از اوردر های خالی از درک بقیه 

دستور میدن لذت ببر بچه بیار و مدام تهدید میکنند اگه امروز شاد نباشی یا اگه الان بچه نیاری سنت بره بالا حسرت میخوری چرا نمیفهمن‌ لذت بردن دستوری نیست؟ یا حس خوب به مادر شدن اینطور پیش نمیاد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر مفته

عشق مادری و لذت مادری فقط کشکه

وجود داره ولی نه برای همه

هزار تا مادر در طول روز زایمان میکنن که ریخت بچشونم نمیخوان ببینن چون با زور و بخاطر دیگران بچه اوردن یا اصن میخواستن و افسردگی گرفتن الان نمیدونن چیکار کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر سنگین بود 

افسردگی نداری؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

اول روحیه ات رو شاد کن 

مادر باید قوی باشه 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

من نمیدونم چه مشکلی تو زندگیتون وجود داره ولی حلش کنید؛ هر جور شده. با صحبت، با مشاور اگه بشه. اینکه بالاخره به این نتیجه بررسین که این بچه ای که انشاءالله به دنیا میارین از وجود خود خودتونه. نه بخاطر فشار بقیه. اینکه وقتی بزرگ شدنش رو ببینید قند تو دلتون آب بشه و موفقیتش رو موفقیت خودتون بدونین. انشاءالله مشکل شما حل بشه و به یک آرامش خدایی تو زندگیتون برسین