zizi1400 مدیر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 عنوان من دارم میرم ماشین لباسشویی بخرم ولی نمیدونم چی بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 39 پست چه برندی دارین راضی این؟ «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️ 1404/05/22 | 15:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تلی۷۵ عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 3165 دوو کاریزما ...خواهرم کلی تحقیق کرد تا یه ماشین لباسشویی خوب با بقیمت مناسب پیدا کنه...به این مدل رسید درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26048 ما ابسال داریم ۱۸ ساله کار میکنه بنده خدا مامانم آبسال داشت واسه ۱۶ سال پیش موقع شستن یه دور بندری میرفت تو آشپزخونه بعد بابام میومد هلش میداد سرجاش ولی عالی میشست در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مامانمحمدکیانجون عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2523 ما ابسال داریم ۱۸ ساله کار میکنه بنده خدا منم ابسال داشتم برا بیست سال پیش موتور ایتالیایی بود اخر سر صدا افتاد فروختم کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16771 من ال جی دارم خیلی عالیخواهرم پاکشوما خیلی عالیمامانم اسنوا متوسط به پایینبوش و سامسونگ و اینا هم خوبه یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 پولت چقدره پولش مهم نیست جنس خوب میخوام ایرانی باشه بهتره با این اوضاع اگه خرابم بشه قطعاتش همینجا پیدا بشه «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
maaahsa666 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 2703 پولش مهم نیست جنس خوب میخوام ایرانی باشه بهتره با این اوضاع اگه خرابم بشه قطعاتش همینجا پیدا بشه بوش خراب نمیشه که بخوای دنبال قطعاتش بگردی
دنیلرادکلیف عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 2871 ۸ مال منم سری ۸ آخرش توی دور خشک کن برای شما صدا میده کدوم برنامه راضی تری People are asleep and when they die ,they waken