2777
2789

باخانوادش ی حیاط میشینیم کلا رابطه نداریم پیش خانوادش میشینه اصن خونه نمیاد حتی برای خواب هم پیش اونا میخوابه اصن ب من اهمیت نمیده انگار من وجود ندارم  من ازدواج دوممه بخاطر حرف مردم و بچم تحمل میکنم و یدونم خانوادم حمایت نمیکنن میگن خجالت میکشیم ازمردم.اگ بگین مجرد بامجرد چرادقت نکردی متاسفانه ماهم روستایی هستیم همه چیه منو میدونس من اصن دروغی براش نگفته بودم هزار بارم بهش گفتم بایکی مث خودت باش گف من تورو میخوام خانواده هامون مخالف ازدواج ما بودن.من بازم مشکلی ندارم هزاربارم گفتم اگ نمیخوای تموم کن لازم نیس اینکارارو کنی میگه خودت برو توافقی تموم کن منم واقعا چون حمایت نمکنن نمیتونم اینکاروکنم بنظرتون چیکارکنم لطفا برای من ی راهی نشون بدین خواهش میکنم ازتون🥲😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام داری؟ 

اگه داری کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین

دوره جذابیت درونی رو بخر گوش کن

درسای رایگانش رو گوش کن

اون صدای مزخرف تو ذهنت که میگه تو بچه داشتی تو مطلقه بودی تو از اون کمتری خفه کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
برو مهریتو‌بزار اجرا ازش شکایت کن ک‌خونه نمیاد خرجی نمیده محل نمیده بشین سر زندگیت مهریو و نفقتو بگی ...

شغلش هم دامداریه ازاد هس شغلش هرچی درمیاره ب کارت پدرش میزنه ک من ندونم یا وقتی خواستیم جداشیم بگه من از پدرم خرج میکنم

فکر کن نیست برای خودت زندگی کن مثل همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یعنی شوهرتون مجرد بوده؟

و شما مطلقه؟

بهش بگو اونموقع که منو میخاستی کور بودی شرایط منو ببینی

حالا خوبه از شما بچه هم داره

فقط امیدوارم خدا معجزه کنه برا زندگیتون

شوهرت سرش بخوره به سنگ برگرده به زندگی

فکر کن نیست برای خودت زندگی کن مثل همسرت

اخه همش تنهام دلم میگیره اونقد توخونه موندم افسرده شدم ن یکی هس باهام حرف بزنه ن جایی هس برم شهر نیس ک برم هرروز بیرون اینا بچرخم اینا مردم حرف درمیاره واقعا دگ خسته شدم اززندگیم گاهی میخوام خودکشی کنم ولی اونم میترسم