2777
2789

وااااای منم خیلی دوست دارم

خدا قسمت کنه انشالله

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ویلایی قدیم ها خوب بود. الان ده تا پنجره مشرف به حیاطت هستن و چند تا گاو مدام پشت پنجره 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

آخ نگو انقدر گرون شده انقدر گرون شده خونه سازی پیرت میکنه 

ما یه ویلا ساختیم بالا کوه دو طبقه دیگه تموم شده تقریبا 

ولی دهنمون سرویس شد نمیدونی چه بدبختی هایی کشیدیم تا تموم شه که از همه چیمون زدیم تا ساخته بشه 

_
خونه ی پدرم که انقدر با سلیقست یه باغچه خوشگل با انواع گل و سبزی و درخت درست کرده توی حیاط تاب آهنی ...

هی مامانم تاب به اون باصفایی رو کنار گذاشت بجاش حمام تو حیاط درست کرد صفای حیاط رو نابود کرد

هی مامانم تاب به اون باصفایی رو کنار گذاشت بجاش حمام تو حیاط درست کرد صفای حیاط رو نابود کرد

واقعا حیف

مادر من دوست داره اون حیاط خوشگلو خدارو شکر

حالا چرا حمام رو اونجا ساخته

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

آخ نگو انقدر گرون شده انقدر گرون شده خونه سازی پیرت میکنه ما یه ویلا ساختیم بالا کوه دو طبقه دیگه تم ...

اره خیلی سخت شده.

خواهرمم درگیر خونه سازی ان میگه دیگه کم اوردیم