2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه علائمی داشتی؟نکنه منم دیسک کمر دارم شدیدا کمرم درد میکنه...البته باردارم هستممیگم شاید بخاطر اونه

دیسک کمر شما بدلیل باردار بودن هست و نگران نباشین بعد وضع حمل خوب میشه

سلام و عرض ادب خدمت شما درود بر شما لطفاً در ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت تخصصی در درمان شما کمک کنم. در ابتدا بستگی به علائم شما داره لطفاً علائم خودتون رو بطور دقیق شرح دهید و نکته دوم لیزر اصولاً برای کاهش درد و درمان استفاده میشه اما در ابتدا باید شرح حال کامل و تمامی علائم خودتون رو بگید تا دقیق تر بتوانم راهنماییتون کنم 

سلام و عرض ادب خدمت شما درود بر شما لطفاً در ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت تخصصی ...

سلام عزیز من درخواستی ندیدم اما براتون درخواست دوستی فرستادم و سپاس از شما که برای بنده وقت گذاشته و خواهی گذاشت انشاالله خدای بزرگ براتون سلامتی تقدیر کنه

سلام عزیز من درخواستی ندیدم اما براتون درخواست دوستی فرستادم و سپاس از شما که برای بنده وقت گذاشته و ...

خواهش میکنم امیدوارم بتونم کمکتون کنم

من براتون درخواست دوستی فرستادم

در کل لیزر برای کاهش التهاب و سرعت بخشیدن به بهبودی خیلی موثره البته بهترهه با مدالیته های دیگه فیزیوتراپی همراه باشه تا روند درمانتون سریعتر و نتیجه بهتری داشته باشید.بازم اگه سوالی هست بفرمایید