2777
2789

واقعا از دست شوهرم اعصابم خورده

خودمون کلی قسط داریم تو خرج خودمون موندیم اما هر ماه تحت هر شرایطی مبلغی می زنه به مادرشوهرم...

اگه خودمون وضعمون خوب بود مشکلی نداشتم بده اما الان خودمونم تو گِل موندیم

مردم خانواده شوهرشون حمایت مالی می کنه واسه ما خودمون باید خرجیشو بدیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کیا تو همچین وضعیتی هستن؟😓

خب خانواده اش نداره.

اگه خودت مادرتون شرایط سختی داشت. یه بخش کوچیک از درآمدت رو نمی دادی؟ کمکش نمی کردی؟

اینکه تا ابد آدم همیشه کمک مادرش باشه. پناه خانواده اش باشه. دو تا کفه است. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت حقوقی درامدی چیزی داره 

شوهرت حقوقش چنده 

آیا شما بابت خرج خونه و خوراک و لباس و اینا مشکل دارید

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

پدرشوهرتون در قیدحیات هستن؟

اگه هستن ک نامردیه چون وظیفه شوهرشه خرجشو بده

اگرم نیست و حقوقی نداره خب گناه داره بزار کمک کنه چندبرابرش تو زندگیت برمیگرده عزیزم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خب خانواده اش نداره.اگه خودت مادرتون شرایط سختی داشت. یه بخش کوچیک از درآمدت رو نمی دادی؟ کمکش نمی ک ...

خب پول داشته باشه و بتونه خرج زن و بچشو بده بعد هرچی موند بده مادرش...

ن اینکه تا حقوق می گیره قبل از هرچیزی اول ماهیانه مادرشو بزنه

مادر شوهرت حقوقی درامدی چیزی داره شوهرت حقوقش چنده آیا شما بابت خرج خونه و خوراک و لباس و اینا مشکل ...

آره یه حقوق کوچیک داره

حقوق شوهرم ماهی ۲۰تومن

آره دیگ زیاد پول نمی مونه که من خرج لباس و لوازمی که لازم دارم بکنن

خب پول داشته باشه و بتونه خرج زن و بچشو بده بعد هرچی موند بده مادرش...ن اینکه تا حقوق می گیره قبل از ...

نه اصلا هنوز درک توازن نکردی. 

یه بخشی به مادرش میده.

باقی رو هم هزینه زندگی . که البته وظیفه اشه.

اگه 90 درصد حقوق صرف مادرش میشد . بله.

بعد هم اول و آخر نداره. اون رو باید پرداخت کنه. فرقش چیه

پدرشوهرتون در قیدحیات هستن؟اگه هستن ک نامردیه چون وظیفه شوهرشه خرجشو بدهاگرم نیست و حقوقی نداره خب گ ...

پدرشوهرم فوت شده

ولی مادرشوهرم یه حقوق کوچیکی داره...

می دونی چون بهمون سخت میگذره کلافه ام وگرنه اگه وضعمون خوب بود که بیشتر هم می داد بهش مشکلی نداشتم