2777
2789
عنوان

به نظرتون من به این مجلس برم یان

75 بازدید | 8 پست

خواهر شوهرم امروز نذر داره منو مادر شوهرم صبح سوار اتوبوس بودیم داشت با خواهر شوهرم صحبت میکردم تلفن که قطع کرد گفت فلانی نذر داره میای فلان قابلمتو میخوایم منم گفتم مامانم عمل داره فکر نکنم برسم بیام میخواستم بگم فلانی چرا خودش زنگ نزد پیام که میتونست بده هیچی نگفتم شد دو ساعت بعد مادر شوهرم زنگ زد گفت مامانت چطوره گفتم بهتره گفت نمیای گفتم فکر نکنم برسم گفت فلان ظرف رو می‌خوایم گفتم فکر نکنم برسم نمی‌دونم الان برم یان

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

خواهش شوهرم چند ماهه تو خونه جدید رفته و من نرفتم هنوز خونش یعنی دعوت نشدم اصلا و قبلا هم به مادر شوهرم گفتم هروقت رفتی بگین منم باهاتون بیام نگفت بهم منم دیگه هیچی نگفتم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدن خونه جدید رو باید همراه همسرت بری نه مادرهمسرت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

😂رفتنت براشون مهم نیست فقط قابلمه رو میخوان

قابلمه رو به شوهرم گفتم بهشون داد 

دیدن خونه جدید رو باید همراه همسرت بری نه مادرهمسرت.

همسرم قبلاً دعوت شده بود رفته بود زمانی که من مسافرت بودم 

😂رفتنت براشون مهم نیست فقط قابلمه رو میخوان

پس اصلا پامو نذارم

نه شوخی میکنم اگه بنظرت رفتارشون عادی بود برو بالاخره سرشون شلوغه شاید نتونستن اونطور که باید اصرار ...

آخه خودش اصلا نگفت مادر شوهرم گفت